Apostolis_Christ

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Apostolis_Christ

  1. Θα το ψαξω στο εξωτερικο αν ειναι θα κανω την αγορα απο εκει. Ισως παραειμαι απαιτητικος αλλα μηπως μπορεις να μου προτεινεις μια μητρικη σε κοκκινο-μαυρο χρωμα εχω δει αρκετες και μου αρεσουν πολυ.
  2. Τι να σου πω αν το νομιζεις ναι, παντως να ξερεις το οικονομικο δεν ειναι προβλημα. θελω κατι που να αποδιδει. μπορεις να μου κανεις μια συνοψη με το τι προτεινεις; και κατι τελευταιο η EVGA GeForce GTX680 4GB Classified Hydro Copper ειναι αναλογη της gtx titan να την προτημησω ή να παρω titan επισης αν παρω την 30'' που μου προτεινες να παρω 1 ή 2 καρτες γραφικών; Ευχαριστω για τον χρονο σου.
  3. Αν παρω το 800D ειναι καλα η πρεπει να περιμενω; (ειμαι λιγο ανυπομονος)
  4. απο οτι ειδα το 900d δεν κυκλφορει ακομα στην ελλαδα. ξερεις ποτε ερχεται;
  5. Το 900D νομιζω κυκλοφορει ηδη για την h110 δεν ειμαι σιγουρος θα το κοιταξω.
  6. συμφωνω η δευτερη επιλογη ειναι τελεια. οποτε αν βαλω μια καρτα γραφικων θα βαλω και ax 1200i.
  7. αν τα αξιζει δεν εχω προβλημα. μπορεις να προτεινεις καποια οθονη; εχω καποιες στο μυαλο μου αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη.
  8. Η συνθεση σαν αυτη που παρουσιασα στην αρχη συν καποια περιφερειακα που ειχα διαλεξει κοστιζει περιπου 4500. αλλα αυτο που με νοιαζει δεν ειναι τα λεφτα αλλα να μπορω να ευχαριστηθω το gaming ειμαι λιγο κολλημενος με υψηλες αναλυσεις. πιο συγκεκριμενα φαντασου 2-3 οθονες 1920x1080.
  9. Παιδια πρωτα απο ολα θελω να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις. απο οτι καταλαβα το παρακανα με τις καρτες γραφικων, το μονο που θελω ειναι να παιζω σε υψηλες αναλυσεις αν αυτο μπορει να μου το προσφερει και μια gtx titan κανενα προβλημα. μονο θελω να μου πειτε αν υπαρχει σε ελλαδα ή πρεπει να την παραγγειλω απο εξω. κατι τελευταιο δεν θα ανοιγα ποτε ενα ποστ στο foroum για να κανω πλακα. ενδιαφερομαι να αγορασω αμεσα εναν υπολογιστη σαν αυτον που παρουσιασα ο μονος λογος που δημιουργησα το ποστ ειναι γιατι φοβομουν μηπως υπαρξει καποιο προβλημα στην συνδεση. δηλαδη αν δεν ταιριαζουν τα κομματια. ελπιζω να μην ημουν κουραστικος και οποια αλλαγη εχετε να μου προτεινετε ειναι ευπροσδεκτη. οθονη εχω μια παλια θα αγορασω μια καινουργια συγκεκριμενα σκεφτομουν 2 απλως δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε αυτα και σκεφτηκα να ζητησω βοηθεια. Φιλικα Αποστολης
  10. Μπορειτε να μου πειτε καποιο καταστημα στην ελλαδα που μπορω να βρω gtx titan;
  11. Αυτο οφειλω να πω οτι δεν το ηξερα. Ευχαριστω πολυ. Την ειχα ανγχος την ψυκτρα γιατι θα κανω overclocking αφου γινετε θα βαλω h100i οπωσδηποτε.
  12. το εχω σκεφτει αλλα το κουτι δεν εχει θεσεις για ανεμηστηρες. παντως και αυτη νομιζω θα αποδιδει καλα.
  13. Τον υπολογιστη τον θελω κυριως για gaming (bf3, codmw3 κ.α). Οσον αφορα τις καρτες γραφικων συμβουλευτηκα εναν φιλο και μου ειπε πως πως αν θελω σκληρα γραφικα (θελω σαν τρελος) πρεπει να βαλω 2 ή 3. Οσον αφορα τις συγκεκριμενες καρτες ειμαι ανοικτος σε κανουργιες προτασεις.
  14. Καλημερα παιδια. Ειμαι νεος στο forum και εχω μια απορια σχετικα με την αγορα του καινουργιου υπολογιστη. ο υπολογιστης θα εχει τα εξης: Κουτι: Corsair Graphite Series 600T Special Edition White cpu: Intel Core i7-3930K mobo: Asus Rampage IV Formula psu: EVGA SuperNOVA NEX1500 1500W Gold ram: G.Skill RipjawsZ F3-17000CL11Q-16GBZL (4Gx4) cpu cooler: Corsair Hydro Series H80i High Performance Liquid CPU Cooler vga: Gainward GeForce GTX680 2GB 3x hdd: Western Digital WD1000DHTZ 1TB VelociRaptor 2x ssd: OCZ RevoDrive 3 X2 PCI-Express SSD 240GB Οι αποριες μου ειναι: ταιριαζουν τα κομματια του υπολογιστη; ή θα εχω προβλημα στο στησιμο; Ευπροσδεκτες ολες οι καινουργιες προτασεις. Ευχαριστω για τον χρονο σας.