magiz21

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About magiz21

  • Birthday 05/16/1984

magiz21's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Λοιπόν, καρτά γραφικών έχω την GTX660, είναι νωρίς για να αλλάξω vga μιας και δεν την έχω καιρό. O/C θα κάνω σιγουρα και οσον αφορά τους δίσκους/μνημες κτλ τα έχω σκεφτεί όλα μιας και σε αυτά είχα καποιες γνώσεις παραπάνω, ήθελα βοήθεια στην επιλογή CPU/MOBO και με τις συμβουλές σας έχω καταλήξει στην πρόταση 4770Κ και z87pro. Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές και περιμένω να δω επιδόσεις. P.S Θα κάνω μια μικρή έρευνα σχετικά με το O/C αλλα αν χρειαστώ βοήθεια να περιμένετε καινούργιο Post.
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, έχω καταλήξει στον επεξεργαστή στα σίγουρα οτι θα είναι ο 4770Κ και σκεφτόμουν για το motherboard asus z87 pro οπως πρότεινε και ο φίλος στη πρώτη απάντηση, μεχρί που διάβασα για το G1.Sniper 5 της GIGABYTE. το overlocker περιοδίκο το αναφέρει σαν το καλύτερο gaming Motherboard με διαφορά. Όπως το βλέπω το O/C θα είναι σιγουρο μετα την επιλογη αυτων των κομματιών, άλλο Post ομως αυτο όταν με το καλό τα πάρω, οπότε η final ερώτηση ειναι ποιο απο τα 2 mobo? Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, για O/C δε σκέφτομαι οχι, ίσως ενα clik παραπάνω τις μνήμες αλλα ως εκει. οσον αφορά τα χρήματα υπολόγιζα καπου στα 350 για το CPU και τα υπολοιπα για το motherboard. δε με ενδειαφέρει αν η αναλογία αλλάξει, η απάντηση σου σχετικά με τον 4770Κ και το z87 μου άρεσε.
  4. Καλησπέρα. Θα ήθελα γνώμες σχετικά με την αγορά intel cpu και motherboard. Διαθέτω και για τα 2 γύρω στα 500 euro. Είναι για μελλοντικό gaming pc οποτε τα υπόλοιπα κομμάτια θα τα φτιάξω ανάλογα με τις επιλόγες σε αυτα. Ευχαριστώ πολύ.