vakouero

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About vakouero

  • Birthday 02/12/1988

vakouero's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. τελικά μάλλον φταίει ο δίσκος.... αφαιρώντας τον ξεκινάει κανονικά το setup. τι λες να φταίει? φτιάχνεται ή πρέπει να παω για άλλο δισκο?
  2. αυτό είναι το μήνυμα που βγάζει... thum_140815236e29920a12.jpg
  3. 2 μνήμες είναι, τις έβγαλα χθες αλλά απλά τις ξανά έβαλα. μόλις πάω σπίτι το απόγευμα θα δοκιμάσω και αυτό που μου λες αλλάζοντας τες θέση. όχι δυστηχώς δε με βάζει στο safe mode.
  4. Καλώς σας βρήκα, Σωστά ότι και να κάνω πάει σε αυτή την οθόνη και μένει εκεί. Μόνο στο bios μπορώ να μπω! Μία στο τόσο όταν τον άνοιγα χθες με τόσα restart έκανε και ένα 4πλό biiiip....
  5. Καλημέρα σε όλους!! είμαι νέος στο forum και θέλω να σας πω το πρόβλημα μου μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως να κινηθώ.... χθες το βράδυ πήγα να κάνω format στο pc του αδερφού μου, έβαλα το cdaki με τα win7 έσβησα τους δίσκους, δημιούργησα ένα νεο partition και πάτησα να ξεκινήσει η εγκατάσταση. όταν λοιπόν πήγε να κάνει expanding μου έβγαλε ένα μήνυμα και δε προχωρούσε λέγοντας πως δε βρήσκει τα κατάλληλα αρχεία. μετά πήγα να βάλω το cdaki με τα XP και μόλις πήγαινε να το φορτώσει μαύριζε η οθόνη και έβγαζε μια σειρά με περίεργα γράμματα και σύμβολα. τώρα δε μπαίνει ούτε στα windows, μου βγάζει πάντα αυτή τη γραμμή και μένει εκεί. Μαύρη οθόνη με μία γραμμή από περίεργα γράμματα και σύμβολα.... όποιος ξέρει κάτι και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα βαθύτατα!! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!