Humble

Members
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

About Humble

  • Birthday 10/11/1981

Humble's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Έφαγε ολόκληρο καρπούζι με τη φλούδα!! - Κουδουνίστρες
  2. Τι να σου πω, μέσα σε αλουμίνιο δεν μου βγαίνει να ψήσω και για το 2ο καλό είναι, αλλά πού να καθόμαστε να πλένουμε τη σχάρα, πολλή φασαρία!! Ενώ αυτή (Campingaz - Fargo Twin Pack) μια πλάκα έχει, τη βγάζεις και την πλένεις!
  3. Καλημέρα παιδιά!! Έχω νέα απορία για camping και σκέφτηκα να απευθυνθώ στους ειδικούς και πάλι!! Σκέφτομαι να πάρω μια ψησταριά μαζί μου φέτος για να μην έχουμε τα καλά του gorillakou! Σκέφτομαι ότι θα είναι πιο εύκολο να πάρω μια φορητή υγραερίου απ' το να κουβαλάω κάρβουνα κτλ! Τι λέτε εσείς??
  4. Πολύ ωραίο το site! Και έχει και terra που μου αρέσουν και από όλα! Και ωραίες τιμές! Ευχαριστώ πολύ
  5. Άμα λέω εγώ οτι είστε Θεούλιδες! χαχαχαχαχαχα Πάει και η σκηνή πάνε και τα μακαρόνια! :afro:
  6. Από ότι βλέπω πρέπει να είστε φανατικοί του κάμπινγκ! Ξέρει κανείς από σκηνές; Είχα μια πολύ καλή terra easy (και σβήνω και την λάμπα μου το βράδυ) αλλά την δάνεισα σε ένα φίλο πριν χρόνια και ακόμη να και να τον δω. Πάει η σκηνή. Λέω να πάρω την green που μου αρεσει και μου φαίνεται και πιο ευρύχωρη. Τι λέτε;
  7. Θεούλιδες!!! Είναι η πρώτη συζήτηση που διαβάζω στο φόρουμ σας και κλαίω! Τυχαίνει να ψάχνομαι για τις διακοπές μου για κάμπινγκ και φέτος και είδα το θέμα. Τρελοκομεία! Πέρα από την πλάκα τώρα, ανάμεσα σε led και λάμπα υγραερίου εγώ την κλασσική της campingaz χρησιμοποιώ γιατί έχει περισσότερο φως την νύχτα. Ανυπομονώ και για άλλες συζητήσεις!