Humble

Members
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Humble

  1. Καλημέρα παιδιά!! Έχω νέα απορία για camping και σκέφτηκα να απευθυνθώ στους ειδικούς και πάλι!! :friendly_wink: Σκέφτομαι να πάρω μια ψησταριά μαζί μου φέτος για να μην έχουμε τα καλά του gorillakou! :P Σκέφτομαι ότι θα είναι πιο εύκολο να πάρω μια φορητή υγραερίου απ' το να κουβαλάω κάρβουνα κτλ! Τι λέτε εσείς??

  2. Οι terra γενικά είναι καλές και ελληνικές, αλλά κάποια μοντέλα έχουν θέμα με τις ραφές τους και ανοίγουν εύκολα με αποτέλεσμα τα μικρά μυρμηγκάκια να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητα :hehe:

    Εγω πήρα προπερσι μια καινούρια απο εδώ γιατι στην παλιά δεν χωράγαμε τώρα με τον μικρό, γενικά ειναι καλο site το έχω προτιμήσει αρκετές φορες :T:

    Πολύ ωραίο το site! Και έχει και terra που μου αρέσουν και από όλα! Και ωραίες τιμές! Ευχαριστώ πολύ

  3. Εμένα ένα βράδυ στην Λευκάδα κάτι με τσίμπησε ενώ κοιμόμουν και όπως πετάχτηκα και ξεκίνησα να τρέχω έσκισα όλη την πόρτα

    και μετά χτύπησα και έκανα 3 ράμματα στο μικρό μου δαχτυλάκι...και οι "άλλοι" οι και καλά "φίλοι μου" :hehe:

    μου ρίχνανε μπύρα στην πληγή για να μεθύσει λέει και να μην νιώθω πόνο... :hehe:

    Επικές στιγμές...!

    Για την ιστορία, είχαμε πάρει μαζί μας και μάσκα οξυγονοκόλλησης (από το praktiker και αυτή), τσεκούρι :hehe: και ένα

    τεράστιο κινέζικο τηγάνι (Pan τα λένε?) και επειδή ήμουν υπέυθυνος μαγειρέματος, μια μέρα φτιάχναμε μακαρόνια και

    επειδή δεν είχαμε αλλάτι θεώρησα λογικό να βάλω νερό από την θάλασσα.

    Δυστηχως είχε πολύ αλάτι και χαλάσαμε και 2 Ketsup για να κατεβούν τα μακαρόνια...τα οποία τελικά δεν φάγαμε γιατί ήταν λύσσα :hehe:

    Την επόμενη χρονιά ξέραμε....ο καθένας είχε το φαγητό του και το έκρυβε :hehe:

    Άμα λέω εγώ οτι είστε Θεούλιδες! χαχαχαχαχαχα Πάει και η σκηνή πάνε και τα μακαρόνια! :afro::afro:

  4. Από ότι βλέπω πρέπει να είστε φανατικοί του κάμπινγκ! Ξέρει κανείς από σκηνές; Είχα μια πολύ καλή terra easy (και σβήνω και την λάμπα μου το βράδυ) αλλά την δάνεισα σε ένα φίλο πριν χρόνια και ακόμη να και να τον δω. Πάει η σκηνή. Λέω να πάρω την green που μου αρεσει και μου φαίνεται και πιο ευρύχωρη. Τι λέτε; :encouragement:

  5. Θεούλιδες!!! Είναι η πρώτη συζήτηση που διαβάζω στο φόρουμ σας και κλαίω! Τυχαίνει να ψάχνομαι για τις διακοπές μου για κάμπινγκ και φέτος και είδα το θέμα. Τρελοκομεία! Πέρα από την πλάκα τώρα, ανάμεσα σε led και λάμπα υγραερίου εγώ την κλασσική της campingaz χρησιμοποιώ γιατί έχει περισσότερο φως την νύχτα. Ανυπομονώ και για άλλες συζητήσεις!