Filippos

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Filippos

  1. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Απλά μία ερώτηση...είσαι σίγουρος ότι το τροφοδοτικό μου θα φτάσει για αυτή την γραφικών και 6πύρηνο επεξεργαστή? Στα specifications του e-shop λέει Recommended Power Supply : XFX 850W PSU
  2. Τα parts που έχω είναι PSU: Eurocase 550W PFC RAM: 4,00GB Single-Channel DDR2 @ 400MHz Κουτί και σκληρούς έχω. Γενικά παίζω LoL και Planetside 2 αλλά να τρέχει και κάτι καλύτερο από αυτά (σε γραφικά πάντα γιατί όσον αφορά τη RAM το PS2 δεν παίζεται....). Μία ακόμα διευκρίνιση, του έχω δύο οθόνες.(σε μία γραφικών) οπότε η γραφικών θέλω να έχει αυτή τη δυνατότητα.
  3. Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να αλλάξω στον υπολογιστή μου την μητρική, γραφικών, επεξεργαστή τροφοδοτικό και ραμ (αν αλλάξω ένα πρέπει και τα υπόλοιπα λόγω ηλικίας). Ο υπολογιστής προορίζεται για gaming και να κρατηθεί σε αξιοπρεπή επίπεδα για 4-5 χρόνια. Είναι δεύτερος υπολογιστής οπότε σκέφτομαι για AMD ώστε να είμαι και εντός budget (450-500 ευρώ). Αρχικά, είναι εφικτό να πετύχω αυτό που θέλω με αυτό το ποσό ή όχι; (προτιμώ το ναι ) Και αν ναι τι μου προτείνετε να πάρω; Ευχαριστώ προκαταβολικά!