mathewgx

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About mathewgx

  • Birthday 02/18/1980

mathewgx's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Ultra Durable Series γιατι είναι η πιο ολοκληρωμενη.
  2. Εδω και τι δικο μου verbatim store n go 8gb. Αυτο που θα ηθελα , οπως ολοι μας , ειναι να γινουν τα φλασακια πιο γρηγορα και κυριως πιο αξιοπιστα.
  3. Παιδια , μολις πηρα το sony ray και θελω να δοκιμασω ενα πλοηγο gps , γιατι το ενσωματομενο που εχει δεν εχει φωνητικες οδηγιες. Οποιος εχει το copilot η' το don't panic ας μου στειλει ενα pm. Ευχαριτω.
  4. Εννοεις οτι δεν θα δω διαφορες σε sata III η' οτι μια pci sata III δεν αποδιδει τα αναμενομενα ;
  5. Samsung 830 64gb (υπενθυμιζω πανω σε sataII μητρικη) Πως σας φαινονται τα νουμερα ; Αν αργοτερα θελησω να εκμεταλλευτω το sataIII , αξιζει να παρω ενα sata III controller π.χ. ASRock SATA3 Card PCI Express 2.0 x1 | Getitnow ; Αξιζει τα λεφτα του ;
  6. Εγω θα ηθελα να δω περισσοτερα συγκριτικα σε προιοντα "αιχμης" π.χ. ssd , τα οποια να εστιαζονται στις real world επιδοσεις και οχι μονο σε benchmarks.
  7. Δεν μου χρειαζονται τα παραπανω gb του Intel , απλα δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερος σε καθημερινη χρηση.
  8. Καλησπερα παιδια. Ειμαι σε αναζητηση ενος ssd και ειμαι μεταξυ των 3 επιλογων : 1. Samsung 830 64 gb SAMSUNG 830 Series MZ-7PC064D/EU - 64 GΒ, SSD, Σκληροί Δίσκοι, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας, 2. Crucial M4 64gb HDD :: Crucial 64GB M4 CT064M4SSD2 Solid State Drive SATA SSD 2.5'' - Visionstudio.gr 3. Samsung 470 64gb Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας, Σαν πρωτη μου επιλογη εχω τον samsung 830 , αλλα επειδη ο ssd θα μπει σε sata II μητρικη , δεν ξερω αν θα κερδισω κατι σε σχεση με τον 470 Τι λετε ; Να παω για τον 830 ; Αξιζει τα παραπανω λεφτα σε σχεση με τον 470 ; Ο 830 σχεση με τον crucial εχουν πανω-κατω τις ιδιες επιδοσεις , οποτε θα προτιμουσα samsung , εκτος κι αν μου διαφευγει κατι. Τελος , τι λετε για τον Intel 320 80gb ; Ειναι καλυτερος απο τον samsung ; Αυτο που με ενδιαφερει κυριως , οπως ολους φανταζομαι , ειναι η ταχυτητα ανοιγματος των προγραμματων ( η "αισθηση" του λειτουργικου θα ελεγα). Τα Benchmarks δεν με ενδιαφερουν.
  9. Τα διαβασα αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστες ειναι οι κριτικες ...
  10. Καλησπερα παιδια και καλη χρονια. Εντος των επομενων ημερων σκοπευω να αγορασω εναν samsung 830 , αλλα λογω της περιορισμενης , ακομη, διαθεσιμοτητας , δεν εχω αποφασισει ακομη απο που να τον αγορασω Samsung 64GB 2.5-inch SSD 830 Series (Desktop) | Skroutz.gr. Το vusionstudio , απο οτι ειχα διαβασει σε ενα αλλο forum , δεν τον εχει διαθεσιμο και καθυστερει πολυ την αποστολη. Αρα μαλλον καταληγω στο digital master , το οποιο φαινεται να τον εχει διαθεσιμο και σε καλη τιμη. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν εχω ξανααγορασει απο αυτο το καταστημα και γενικοτερα δεν το εχω ξαναακουσει. Μηπως εχει παραγγειλει κανεις απο το εν λογω καταστημα να μου πει τις εντυπωσεις του ; Ευχαριστω.
  11. Εγω δεν την εχω καν στα χερια μου. Και δεν συμφερει να πληρωσω μεταφορικα και μετα να μπλεκω με RMA.
  12. +1. Την μητρικη gigabyte που κερδισα δεν αξιζει να την παραλαβω και να πληρωσω μεταφορικα (αφου δεν μου χρειαζεται) και δεν νομιζω να την αγορασει κανεις αφου ειναι και χωρις εγγυηση. Επομενως εξουσιοδοτω οποιον ειναι υπευθυνος για την κληρωση να δωσει την μητρικη σε καποιον αλλο (σε καποιον επιλαχοντα για παραδειγμα). Μια φορα σταθηκα και εγω τυχερος ... δεν αρχισε καλα η χρονια.