nectons

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About nectons

  • Birthday 03/03/1970

nectons's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Βασικά ένας τόσο γρήγορος δίσκος εκτός των γρήγορων φορτοματων η μεγαλύτερη χρησιμότητα του είναι το cashing. Οπότε 3ds max, photoshop και πολλά παιχνίδια. ?..καλη τυχη σε όλους
  2. Οκ. Υπάρχει τρόπος μέσα σε vista64 να χειρίζομαι τον ανεμιστήρα της κάρτας όπως θέλω εγώ για να αποφύγω καλωδιώσεις και τέτοια ? Και άλλη μια ερώτηση. Για psu έχω ένα 880 hiper (αυτό με τα usb). Έχει ρεύματα για 2 κάρτες. Είμαι με 9450@3.2 8gb ram 3 δίσκους. Θα μου σηκώσει με άνεση δεύτερη 4870? Για πείτε μου τη γνώμη σας πλζ.
  3. Έτσι γειά σου αδερφέ.. Αυτό είναι ένα λογικό σενάριο.. οκ.. Την έβαλα σε άλλο μηχάνημα με XP.. πάλι τα ίδια.. και ένα κλίκ ανεβασμένα.. μυστήρια πράματα.. επίσης.. έκανα την συνδεσμολογία της φωτό αν και δεν έβγαζα άκρη στην αρχή.. Γυρνάει δεμονισμένα ο ανεμιστήρας σαν ναναι ηλεκτρική σκούπα! χχεχε.. και πάλι στούκαρε όμως.. οπότε μάλον δεν είναι θέμα θερμοκρασίας. Ίσως είναι το βολτάρισμα? Μήπως είναι εύκολο παρακαλώ αναλυτικές οδηγίες να πειράξουμε το bios με λεπτομέρεια για επιτυχές 850/1200 ? Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.
  4. Μα ο ανεμιστήρας δεν ελέγχει την θερμοκρασία και αντίστοιχα ανεβοκατεβάζει τις στροφές του? Μιλάμε ότι έχει την δύναμη να αποβάλει την θερμοκρασία με τρομερή άνεση εφόσον πάνω από 80-85 δεν πηγαίνει που είναι αρκετά safe για αυτήν την GPU.. Όσο για το "κουφό", θεωρείς λογικό το bandwidth στα 140.8GB/s, το pixel fillrate στα 12.6GPixel/s και το texture fillrate 31.6GTexel/s ? Τι να πω. Μου φαίνονται πολύ ψηλά τα νούμερα με αντίστοιχα screenshots στο νετ που βρίσκω. Αν κάποιος κατέχει το αντικείμενο θα εκτιμούσα μια εξήγηση βασισμένη σε τεκμηριωμένη γνώμη.
  5. Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Φίλε crustytheclown με το amd gpu tool την ανέβασα στα 850/1200 το δέχτηκε η καρτούλα δίχως το παραμικρό και όλα τα εργαλεία δείχνουν το χρονισμό που της έβαλα. Αλλά με το που τρέχω οτιδήποτε (μαρκ 06) κάνει επαννεκίνηση η κάρτα τον οδηγό. Την έριξα στα 800/1200 ξεκίνησε άψογα το μαρκ 06 αλλά στο τέλος περίπου του δεύτερου τέστ έβγαλε κάτι περίεργα μπαλόνια πολύχρωμα σαν φράκταλς και στουκ. Μαυρίλα.. Ευτυχώς έκλεισα και άνοιξα το πισι και επανήλθαν όλα. Τα ρολόγια επίσης πείγαν στο default του overdrive. Τώρα αναρωτιέμε.. τι φταίει. Το ότι δεν ψύχετε καλά η κάρτα? Αυτό το αποκλείω γιατί τον ανεμιστήρα της δεν τον άκουσα να ανεβάζει. Έχει δύναμη να ψυχτεί δηλαδή σωστά το όλο σύστημα. Ίσως να μην ανεβάζει ο ανεμιστήρας αρκετά γρήγορα σε σχέση με την απότομη θερμοκρασία που ανέβασε (ίσως) λόγο clocking?.. Δεν το γνωρίζω.. υπόθεση κάνω. Η λόγο του ότι θέλει και βολτάρισμα εκτός από κλοκάρισμα ? Να ρωτήσω λοιπόν κάτι σημαντικό. Στα 860/1250 που λες ότι την έβαλες (και δεν το αμφιβάλω καθόλου γιατί πήγε και μένα τόσο ψηλά αλλά δίχως να τρέξω τίποτε) δοκίμασες να τρέξεις οτιδήποτε? Παίζει σωστά με το βολτάρισμα ? Περιμένω με αγωνία για απάντηση γιατί αποφάσισα να μπω στο χωρό και εγώ εδώ στην παρέα. EDIT: να σημειώσω επίσης κάτι σημαντικό. Στα 790/1100 που το βάζω τέρμα στο Overdrive η κάρτα παίζει 24/7 replay το grid δίχως να έχει παρουσιάσει ΠΟΤΕ το παραμικρό εδώ και μια βδομάδα που κάνω δοκιμές. Επίσης και ένα "κουφό" που μου έχει προξενήσει την περιέργεια.. δείτε αυτό εδώ το screenshot Και πείτε μου τι περίεργο βλέπετε... koyfo.jpg