Drag0nG0d

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Drag0nG0d

  1. GregEl σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ειδικά τα σαιτ που πρότεινες θα τα κοιτάξω πρωί πρωί! Ναι, από Ελλάδα να αγοράσεις δεν συμφέρει γενικά. Εδώ ένα Alienware επιτραπέζιο φουλ όλα έξτρα, ήταν ποιο φθηνό αποτι το απλό εδώ στην Ελλάδα που πουλάνε μονάχα!!! Για gpu που ανέφερες μια φορά, θέλω να βάλω, αλλά από μια γρήγορη ματιά που έριξα, για gtx 780 δεν πρέπει ναχουν γιατί είναι ποιο "παλιότερη" σειρά. Με το άθλημα γενικά του υπολογιστή θέλω να ασχοληθώ πλέον μονάχα, καθώς παράτησα το gaming ενασχόληση /χόμπι, και γύρισα το ενδιαφέρον στο φτιαξιμο του υπολογιστή!!! Για μεταχειρισμενα που ανέφερες, από την μία ανησυχώ για τυχόν ζημιά που μπορεί να έχει και να το μάθω αργά, από την άλλη δεν έχω πετύχει πουθενά που να πουλάνε κιόλας. Θα επιστρέψω άμεσα με κιαλες ερωτήσεις καθώς αφού είμαι σε φάση αυτή τη περίοδο για τελείωμα σπουδών - έναρξη στρατιωτικής θητείας, δεν θαχω ούτε το χρόνο ούτε τα χρήματα για να το φτιάξω με τη μία. Αλλά σιγά σιγά ελπίζω το 2017 να καταφέρω να έχω στα χέρια μου ένα σούπερ πύργο με μια σούπερ custom watercooler
  2. Κατάλαβα. Άρα να πάω για ψυγείο με 3 ανεμιστιρακια....
  3. Μια ακόμα ερώτηση. Τα ανεμιστηρακια τις ek kit κάνουν θόρυβο? θα χρειαστεί να πάρω άλλα? Και αν έχετε πάρει και πως σας φάνηκε το kit και τα προϊόντα της.
  4. Καλος φίλοι μου. Θα κάτσω να πάρω ένα φθηνό για αρχή (και ελπίζω να κάνει καλή δουλειά και όχι πολύ θόρυβο από τους ανεμιστήρες). Και βλέπω και κάνω ύστερα. Αν και πρέπει να πω φίλε μου venisk, η τελευταία σου ατάκα μου θύμισε μια ατάκα /σκηνικό από τη σειρά Παντρεμένοι με παιδιά, αχαχαχαχαχα Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια και μεγάλο ενδιαφέρον που δείξατε κατευθείαν.
  5. Αρχικός σας ευχαριστώ όλους σας. Με έχετε βοηθήσει πολύ! Όντως αποδεικνύετε δύσκολο να κάνω κάτι καλό με λίγα λεφτά (εκτός και άμα συμβιβαστω με κανένα kit φτηνό για αρχή). Αλλά σκέφτομαι ότι άμα πάρω κομμάτι κομμάτι για κάτι καλό, όταν τα μαζέψω όλα, θα έχει βγει κατι καλύτερο. Ξέρω ότι δεν μπορώ να ζητήσω να πάρετε την απόφαση για εμένα, αλλά να μου πείτε την άποψή σας εδώ που καταλήξαμε. Να πάρω ένα απλό kit για αρχή, και όταν θα έχω λεφτά να πάρω το καλύτερο? Ή να μαζέψω κομμάτια κομμάτια μέχρι να τα μαζέψω όλα και κάνω ένα τέρας της φισεος?
  6. Όντως παει πολυ το μαλλί ... Αλλα εχω μια απορια (παλι) , υπαρχει συγκριμενος λογος που επιλεγετε σωληνες pvc αντι ακριλικους ? Γιατι ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα συστημα με ακριλικους (αν και επειδη το υπολιπο συστημα δεν ειναι τοσο τελευταιας τεχνολογιας και επειδη θανε η πρωτη προσπαθεια , δεν θελω κατι ακραίο τοσο πολι οπως με 3 ανεμηστηρες ψυγειο !) , που να φαίνονται και οι γωνιες οι μεταλλικές που θα τους ενώνουν , για να αξιοποιήσω στο πλήρες το φουλ θεαμα που μπορεί να προσφέρει το κουτι , γιαυτο το λεω .
  7. Μια ερωτηση ακόμα . Εχω δει που οι σωλήνες βγαινουν σε διαφορετικο πάχος . Αυτο επηρεαζει το τι γωνιές/ψυγείο/αντλια χρειαστει να παρθουν , ή ειναι το ιδιο για ολα ? Για να ξερω τι να κοιτάξω δλδ
  8. Καλησπέρα φίλε μου , και καλώς σας βρήκα Το έχω δει το συγκεκριμένο σαιτ και kits , απλα δεν μαρεσε που είναι εύκαμπτοι οι σωλήνες . Θέλω να είναι σκληροί με γωνιές , ώστε να φαίνεται καλύτερα το όλο θεμα, και οχι οπως κρεμετε τωρα η zalman Ελπίζω να καταλαβες τι εννοώ
  9. Καλησπέρα σας. Επειδή θα πάρω νεο κουτί για τον υπολογιστή μου , και συγκεκριμένα το Phanteks Enthoo EVOLV ATX Glass (Anthracite Grey), θέλω να ασχοληθώ και να εγκαταστήσω μια custom υδρόψυξη , αντι της Zalman Reserator 3 Max που έχω τώρα . Δεν εχω ξανά ασχοληθεί με custom υδρόψυξη ξανά , και θα ήθελα την βοήθειάσας και την καθοδήγησή σας . Ξερω ότι θα μου προτείνετε κάποιο kit για ποιο ευκολία , αλλά όσα έχω δεί , είτε ειναι ακριβά για εμένα να πάρω με την μια , ειτε θαχουν μαύρους σωλήνες αντί διάφανους που θελω εγω ή διάφανους αλλά εύκαμπτους , ενώ εγώ θέλω να μην ειναι εύκαμπτοι . Ξερω ότι είμαι λιγο απετιτικός στο θέμα αυτό , αλλά άμα είναι να το κάνω αυτο , ας βγεί καλό έστω. Γιαυτό θα ήθελα να μου δώσετε οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε βάσει τις μεγαλυτερης απο εμένα εμπειρία που έχετε στο θέμα αυτό, να μου πρωτείνετε κομμάτια και καποια συμβουλή . Δεν θέλω να βάλω καποιο όριο στο ποσό , καθώς θέλω να τα πάρω κομματια ξεχοριστά και σιγά σιγά, αλλά άμα είναι εύκολο νανε γύρο στα 200e το σύνολο. Και κυρίος να ταιρίαζει και να φαίνεται ωραίο με το κουτί αυτό ! Τα κομάτια που εμπεριεχοντε στον υπολογιστή μου , και θα μπουν στο νέο κουτί είναι : Asrock x79 extreme 6 intel core i7 4820k (LGA 2011 socket) Asus gtx 780 3gb ddr5 G.SKILL (2X8gb) ddr3 1600mhz psu Corsair cs650m (650w) Seagate 1tb hdd 2 x ssd Adata premier sp550 (2 x 240gb) Σας ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία .