ciel.attique

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About ciel.attique

  • Birthday 04/29/1987

Personal Information

  • Location
    Αθήνα

Systems Specs

  • CPU
    Intel Core 2 Duo T7100
  • GPU(s)
    Intel GMA X3100
  • RAM
    2 GiB
  • SSDs & HDDs
    1x Toshiba 120GB, 1x Seagate 1TB, 1x WD 250GB
  • Sound Card
    On board
  • OS
    Debian, Vista Home

ciel.attique's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Αχα, κι εγω σε 1TB αναφερομαι. Τι να λεμε τωρα! Οι καινουργιοι ειχαν βγει πριν καν ερθουν οι 1ΤΒ Ελλαδα! Οι πλαστικοι desktop που εβγαλαν παντως (Freeagent Desk) ειναι πολυ χαλια. Ο νεος μαυρος που συνεχιζει να ειναι αλουμινενιος (XTreme) πρεπει να ειναι καλος ομως!
  2. Τα ιδια κανει και σε μενα. Ειτε τον κλεισω με το κουμπι, ειτε κλεισω το πισι, σβηνει το φως αλλα συνεχιζει και σπινιαρει μεχρι να τον βγαλω απο την πριζα. Ισως να θελει κανενα firmware update...
  3. Ρουφατε τωρα γιατι στο πλαισιο ειναι πιωμενοι και κατεβαζουν τις τιμες οποτε θελουν! 119 σημερα! Σκοτωμα λεμε! Btw προσοχη αν τρεξετε το διαγνωστικο της Seagate μιας και την επαθα μαλλον μια φορα και παραλιγο και δευτερη. Το διαγνωστικο δεν ετρεχε καν και ζητουσε να Riksw Mesa Asvesti! Το πλαισιο χωρις κουβεντα μου εδωσε καινουργιο ο οποιος παλι τα ιδια! Τελικα εφταιγε το γ*μιονορτον που ειχα ξεχασει στο πισι ενεργο (ναι 'ναι καλα το google)! Eντωμεταξυ ο FreeAgent Desktop που ηδη ειχα ετρεχε το ιδιο τεστ και με νορτον και χωρις!
  4. Φαινεται πως βγηκαν εντελως νεα μοντελακια http://freeagent.seagate.com/en-us/hard-drive/Free-Agent.html Δεν ξερω ποτε θα ερθουν και σε τι τιμες αλλα οι desk και extreme δεν με ενυπωσιαζουν ιδιαιτερα. Πολυ καλη η κινηση να ειναι αποσπωμενη η βαση μιας και ευκολυνει τη μεταφορα. Αυτη ειναι και η βασικη διαφορα με τους παλιους. Απο εκει και περα θα προτιμουσα το ασημι του νεου FreeAgent Desk απο το μαυρο του FreeAgent Desktop Pro αλλα βγαινει μονο με σκετο USB. O αντιστοιχος ειναι ο Εxtreme που ειναι παλι μαυρος. Αν βαλαν ασπρο φως τοτε ναι, θα ηθελα τον Desktop με σκετο USB, ας ειναι! Οι διαστασεις ειναι παρομοιες, απλα εχουν κοψει απο το υψος (επειδη εφυγε η βαση) και προσθεσαν στο πλατος (εκει μπηκαν οι θυρες). Αυξηθηκε το βαρος ομως σημαντικα! Θα "στειλω" σιγουρα ομως ενα WD Passport που εχω για ενα FreeAgent Go σιγουρα! Αυτο θα πει ομορφια και φινετσα! Και οι μακαδες θα τα λατρεψουν επισης! Ασε που ειναι και πολυ μικρα...μικροτερα απο το Passport! P.S.: Για οσους θελουν ενα FreeAgent Desktop Pro τωρα ειναι μια καλη περιοδος να παρουν μιας και χαμηλωσαν τις τιμες για να ξεστοκαρουν.
  5. Οριστε ρε το παιδι! Με το ενα χερι γραφει το ριβιου (και τι ριβιου), με το αλλο ποσταρει! Κι εσεις τα SSD δεν τα δινετε...ντροπη! (για σενα λεω γοριλακο... :whistle: ) Για οσους ψαχνουν σκληρο, ξεχασα να αναφερω οτι ειναι στα 135? απο Πλαισιο. Δε φαινεται να τον πουλανε πολλα μαγαζια προς το παρον. Η τιμη παντως ειναι σουπερ! Καντε παραγγελια οσο υπαρχει στοκ! P.S.: Με αυτο το ρημαδι το Cyclops μας λυνεις την απορια στο ριβιου; Ουτε η Seagate το αναφερει.
  6. Ωραιο το ριβιου σου αγαπητε! Και τα σχολια απο κατω επισης! Οι διαφορες με τον Cyclops (Αληθεια, απο που αυτη η ονομασια; Στη συσκευασια δεν αναφερεται!): 1. Δεν υπαρχει ξεχωρο module για firewire. Στη βαση πλεον βρισκεται μια θυρα eSATA, μια miniUSB, μια 6pin firewire 400 (κανονικη) και μια 4pin firewire 400. 2. O ανταπτορας ρευματος εχει αλλαξει σχημα. Ειναι παραλληλογραμμος και οχι πλακουτσωτος οπως στα προηγουμενα μοντελα οποτε πιανει περισσοτερο χωρο πανω στο πολυπριζο αλλα το πολυ σημαντικο, μπορεις να αλλαξεις pins! Περιλαμβανεται και ενα 3πλο πλακε pin για UK οποτε δε χρειαζομαι ανταπτορα! Ευγε! Η πρωτη φορα που συναντω τετοιο feature! .. 3. Τα αυτοκολλητακια δε λενε hello αλλα εχουν το logo. Σε σχεση με το σκετο Freeagent, η αισθηση ειναι αλλο πραμα! Αυτο θα πει luxury. Στις οδηγιες αναφερει κιολας οτι ειναι ΟΚ αν τον κοιταμε πριν τον βαλουμε σε λειτουργια Περα απο αυτο, ο δισκος ειναι πολυ πιο αθορυβος και οντως δεν ακουγεται καθολου. Απο θερμοκρασια ισως ανεβαζει παραπανω αν και δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. Λογω του αλουμινιου (ο σκετος ειναι με πλαστικο θυμιζω) υπαρχει μια ψευδαισθηση θα ελεγα μαλλον λογω της απαγωγης θερμοκρασιας. Αυτα απο εμενα. Η τελικη εκτιμηση μου ειναι οτι ειναι ο καλυτερος εξωτερικος 3.5" που κυκλοφορει στην αγορα. Η Lacie ισως επιανε κατιτις με τον Neil Poulton αλλα παει κι αυτος...φολα. Της WD τις μπακατελες (ποσες εχουν γυρισει πισω χαλασμενες... :whistle: ) δεν τις συζηταμε καθολου!