Vardousis

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Vardousis

  • Birthday 03/07/1981

Personal Information

  • Location
    Nikaia

Social Info

  • MSN
    mikesrad600rr@hotmail.com

Vardousis's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Ναι δυστηχως το crossfire το ξεχνας πρακτικα μιας και πιανει 2 1/2 slot πλεον.Αλλα κανει τοσο καλη και αθορυβη δουλεια που το προσπερναω, οπως επισης και το οτι ειναι κακασχημη.Επισης ειναι και αισθητα πιο ελαφρια απο την εργοστασιακη.Το μονο που δεν εχω τσεκαρει μεχρι στιγμης ειναι οι θερμοκρασιες των vrm για τις οποιες ακουγονται παραπονα στο ιντερνετ. Παντως για καλο και για κακο εκτος απο τα patches που παρεχει η ac χρησιμοποιησα και AS5 σε ολες τις επιφανειες εφαρμογης.
  2. Παντως εγω την εφερα απο Σουηδια πριν απο μερικες μερες, την εγκατεστησα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. 47 βαθμους σε idle και 52 μετα απο 2 ωρες crysis warhead με ολα στο full. Και ολα αυτα με τους ανεμιστηρες στις εργοστασιακες ταχυτητες. Ειναι τελειως αθορυβη ακομα και οταν τους βαζεις στο 100%. Αλλα εκει δεν κερδιζεις και πολλα πραγματα. 43 βαθμους σε idle και 51 μετα το crysis.
  3. Λοιπον..ολα καλα..μολις εκανα φορματ και περασα SP3 (να σαι καλα mortisboy) τα παντα δουλευουν ρολοι..οφειλω να πω τωρα οτι η καρτα παιδια ξυριζει..αυτα..παω να ετοιμαστω για τριημερο στη Θεσσαλονικη..καλο ΣΚ σε ολους και ευχαριστω για τις βοηθειες
  4. Θα κανω σημερα φορματ παλι και θα περασω το sp3 και ειδωμεν..εαν δεν δουλεψει θα περασω vista και θα τρεξω το 3d mark που ειχε μεσα η saphire..αν και παλι τα αποτελεσματα που θα δω ειναι χαμηλα θα στειλω την καρτα, θα ξαναβαλω τις 8800gt sli επανω και μολις βγει κατι καινουριο βλεπουμε..μου ακουγεται δικαιο..παντως οπως και να εχει μου την εχει δωσει με αυτη τη δουλεια γιατι γουσταρα πολυ την ΑΤΙ και η 9800χτ που ειχα παλαιοτερα ηταν αλλο πραμα..
  5. Το δοκιμασα φιλαρακι και στο κανονικο και στο advanced..
  6. Καλημερα παιδες.Οπως φαινεται και απο το sig εχω την 4870χ2. Ολα παιζουν αψογα αλλα οταν μεταβω σε αναλυση 1920χ1080 η καρτα γονατιζει.Αυτο παρατηρειται και στα crysis (I+Warhead) οπου μου βγαζει γυρω στα 15-17fps average, ακομα και χωρις AF η Motion Blur, και στο stalker clear sky οπου μου δινει ισως και λιγοτερα.Αυτο συμβαινει με ολους τους drivers(τωρα εχω τους 8.10).Το λειτουργικο μου ειναι XP SP2. Ελπιζω κατι να συμβαινει γιατι αλλιως πρεπει να δεχτω οτι η καρτα ειναι φολα και τσαμπα τα 440euro .Και αν ειναι σωστα τα νουμερα αυτα βαλε πως δουλευει η απλη 4870.
  7. Ευχαριστω πολυ παιδια..οντως κανεις scroll down στο crysis και την εμφανιζει..οσο γερνας μαθαινεις..
  8. Καλησπερα παιδια.Εχω το εξης θεμα.Πριν απο κανα μηνα κατηργησα τις δυο 8800gt sli που φοραγα στο συστημα με μια 4870χ2 της Saphire. Ενω γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος, σε ενα θεμα μου εχει σπασει τα νευρα.To crysis και το devil may cry 4 δεν μου δινουν καν σαν επιλογη την hd αναλυση (1920χ1080). Ειδικα το crysis δεν δικαιολογειται μιας και αυτη ειναι η αναλυση που επαιζα πριν αλλαξω τις 8800gt.Να επισημανω οτι πριν περασω τον catalyst εκανα format στο συστημα για να αποφυγω τυχον bugs. Επισης ολα τα αλλα (Grid, COD4, Assasin Creed, Stalker Clear Sky κτλ..) παιζουν κανονικα σε αυτην την αναλυση.Καμια ιδεα?Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν κουρασα