RagSoul

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RagSoul

  1. Καλησπέρα σας, To παραπάνω είναι το σύστημα μου ΄τώρα, να τολμήσω να πάω για την Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Eagle ;; Αργότερα ίσως πάω και έναν καινούργιο cpu, Θα δω τι.
  2. 2 G.Skill - Aegis 8 GB (1 x 8 GB) DDR4-3000 έχω.
  3. Καλησπέρα σας, Γνωρίζω προς την παρούσα χρονική περίοδο είναι αδύνατον για αγορά νέας κάρτα γραφικών, αλλα θα ήθελα να πάρω μια ιδέα τι μπορώ να αλλάξω μελλοντικά. Αυτό είναι το setup μου: Είμαι μέχρι rtx 2060 ή μπορώ να πάω ακόμα και σε 3060 ή και πιο πάνω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  4. Σκέφτομαι να βάλω 2 μπροστά. Ποιό από αυτά είναι κατάλληλο: link Επίσης, το παρακάτω ανεμιστηράκι δεν έχει μια τροφοδοσία; link1 Ευχαριστώ.
  5. Το σκέφτομαι... Με προβληματίζει ο θόρυβος που μπορεί να κάνουν οι 3. Εώς τώρα δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τις θερμοκρασίες με 2 (έναν μπροστά έναν πίσω) στα 2 χρόνια που έχω το setup. Θα το δω μου άρεσε σαν ιδέα.
  6. Λέω να πάω γι'αυτόν για πίσω ανεμιστήρα αρχικά και μελλοντικά βλέπω όταν θα ανέβουν οι θερμοκρασίες λόγω καλοκαιριού. Ευχαριστώ και για τις πληροφορίες με υπερκάλυψες! Τα RGB με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
  7. Θέλω να αλλάξω ή να προσθέσω ανεμιστήρες στο κουτί μου. Ο ένας από τα λίγα που ξέρω, αρχίζει να τα "παίζει" (είναι αυτός που υπάρχει στην πίσω πλευρά του κουτιού), όποτε θέλει αλλαγή και σκέφτομαι να προσθέσω ακόμα έναν μπροστά γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει (έχει ήδη έναν μπροστά). Δυστυχώς, έχω μηδενική εμπειρία πως να το κάνω. Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κοιτάξω για να παραγγείλω τους σωστούς; Έχω το παρακάτω κουτί: Aerocool - Aero-800 ATX Mid Tower Ευχαριστώ.
  8. Ξέρω ότι η Zowie έχει αγοραστεί από την Benq. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω το συγκεκριμένο mouse; Υπάρχει κάποιος ελληνικός αντιπρόσωπος που να το έχει έστω in stock; http://zowie.benq.com/en/product/mouse/ec/ec1-a.html Ευχαριστώ!
  9. Εννοώ κάποιο software Που να σκανάρει τι έχω και να μου βρίσκει τα drivers. Αλλα anyway θα το κάνω με τον παραδοσιασκό τρόπο.
  10. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κατεβάσω όλα τα drivers από ένα Pc πριν το κάνω format ή έστω κάποιος τρόπος να το κάνω; Το pc έχει windows 7 home premium.
  11. Έχω το logitech - g413 μηχανικό πληκτρολόγιο το οποίο το έχω από τον Φεβρουάριο. Τελευταία έχω το εξής πρόβλημα: Όταν σε κάποιο παιχνίδι κρατάω το W μέτα από κάτι δευτερόλεπτα σταματάει να κινείται ο παίκτης μου. Γενικά δεν έχω θέμα να γράφω, αλλά στα παιχνίδια έχω το παραπάνω πρόβλημα. Άρχιζει να τα παίζει το switch; Μπορώ να τον αλλάξω με κάποιο άλλο κουμπί που δεν χρησιμοποιώ; Αν ναι, πως μπορώ να το κάνω; Το gaming software δεν το έχω εγκατεστημένο και δεν είχα πρόβλημα από την μέρα που το αγόρασα.. Το έχω 3 μήνες! Σκέφτηκα μήπως είναι από ακαθαρσίες.. χνούδια κτλ αλλά το καθάρισα και δεν έχει κάτι το τρομέρο.
  12. Έχω τα Kingston - HyperX Cloud Stinger Headset. Μπορώ να προστατεύσω με κάποιο τρόπο τα μαξιλάρια που έχω τώρα; Πως μπορώ να τα καθαρίζω; Τα υγρά μαντιλάκια είναι ασφαλής τρόπος; Ευχαριστώ!
  13. Έχω τα Kingston - HyperX Cloud Stinger Headset και έχω τις εξής απορίες: 1. Υπάρχουν ανταλλακτικά για τα μαξιλάρια σε περίπτωση που χαλάσουν; Υπάρχει ελληνικός αντιπρόσωπος; 2. Μπορώ να προστατεύσω με κάποιο τρόπο τα μαξιλάρια που έχω τώρα; Κάποια πατέντα ίσως; Ευχαριστώ!
  14. Έχει εμφανιστεί ένα άσπρο σημαδάκι στην οθόνη μου. Πρόσφατα καταλάθος την χτύπησα ελαφρά, αλλά σήμερα το παρατήρησα (δεν είμαι σίγουρος απλά δεν βρίσκω άλλη εξήγηση). Νόμιζα ότι ήθελε απλά καθάρισμα αλλά δεν βγαίνει. Δεν είναι χτύπημα ή γκρατζουνιά, γιατί φαίνεται να είναι εσωτερικά της οθόνης. Υπάρχει τρόπος να φύγει ή απλά θα το αποδεχτώ και πάμε παρακάτω;
  15. Τσίμπησα το Assassin's Creed IV: Black Flag που το είχε προσφορά. Είναι ένα game που ήθελα πάντα να παίξω. http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed_IV:_Black_Flag
  16. Τον έκλεισα τελείως όχι απλά restart και διορθώθηκε. :X Δεν μου δείχνε κάτι στο taskbar... όλα ήταν κάτω από 8%... Δεν έχω ιδέα..
  17. Υπάρχει περίπτωση να ψάχνει και τους 2 σκληρούς δίσκους κάθε φορά που κλικάρω κάτι; Δεν έχω κάτι στο task manager.. φυσιολογικά φαίνονται όλα. Αυτό το έκανα σωστά;
  18. Αγόρασα και εγκατέστησα ένα 2ο σκληρό δίσκο, αφού εώς τώρα ήμουν με ένα SDD. Έγινε η εγκατάσταση και το format και όλα δείχνουν μια χαρά. Το πρόβλημα είναι ότι το pc, μου φαίνεται πιο αργό. Τι εννοώ; Όταν κλικάρω στην taskbar για να ανοίξω κάποιο πρόγραμμα αργεί να ανοίξει. Έχω windows 10 και πριν το βάλω δεν είχα πρόβλημα. ΟΛΑ τα πρόγραμματα και τα windows είναι φυσικά εγκατεστημένα στον SDD. Απλά εγκατέστησα τον σκληρό δίσκο, τον σύνδεσα με sata3 καλώδιο και από τα disk management έκανα format δίσκο.. Ακολούθησα τις οδηγίες από το παρακάτω βιντεο: https://youtu.be/-6eTFXMfc0o To μόνο παράξενο είναι ότι στο βιντεο όταν άνοιξα το disk management στο partition style MBR ή GPT εγώ επέλεξα το MBR όπως είναι στο βιντεο ενώ ήταν τσεκαρισμένο το GPT. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
  19. Καλώδια όμως για τα δεδομένα; Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι όλα περασμένα πάνω; Δεν το έστησα εγώ το pc.
  20. Θέλω να αγοράσω 1 σκληρό δίσκο 1TB για να έχω άνεση στην αποθήκευση αρχείων. Σκέφτομαι τον Western Digital Blue 3.5" 1TB (7200rpm) Το πρόβλημα είναι ότι έχω χαθεί! Προσπάθησα να δω αν είμαι οκ από συνδεσμολογία του τροφοδοτικού μου, αλλά χάθηκα με τα διάφορα videos και το manual. Είδα ότι έχω χώρο στο pc μου και που θα γίνει Install, αλλά με προβληματίζει η συνδεσμολογία. Ξεχνάω τίποτα;Τι πρέπει να δω; Έχω τα παρακάτω: https://pcpartpicker.com/list/YbCpLJ
  21. Έχω το παρακάτω σύστημα εδώ (υπάρχει και στο signature μου κάτω). Παρήγγειλα την Gigabyte GeForce GTX1060 6GB (GV-N1060WF2OC-6GD). Εώς τώρα χρησιμοποιούσα την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που έχει ο επεξεργαστής (AMD - Ryzen 5 2400G 3.6GHz). Χρειάζεται να κάνω κάτι πέρα από την συνδεσμολογία π.χ. κάποια ρύθμιση για να κάνω την εναλλαγή από apu σε gpu; Ευχαριστώ!