kreatobot

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kreatobot

  1. ocz agility 3 60gb.... απόλυτα χαρούμενος γιατί χωρίς αυτόν ο 920 θα ένιωθα πως είναι p4..... :'(....
  2. μονο η μνημη δεν φτεει αδερφε... κατι δεν παει καλα για να τρεναρεις ετσι
  3. πολυ σωστα. ακομα καλυτερα και με ενα bootcd.
  4. θα δημιουργησεις με καποιο προγραμα οπως το acronis ενα μικρο partition στην αρχη του δισκου(το μεγεθος δεν μας ενδιαφερει) απλα να ειναι FAT32. κατα την εγκατασταση των windows ενοειτε οτι δεν θα κανεις εγκατασταση εκει!
  5. me το D2D recovery στο bios σχετιζετε το προβλημα σου. δημιουργησε ενα dummy fat 32 part στην αρχη του δισκου. good luck
  6. 99% εχει να κανει με τα recovery partition.... το λαπτοπ ψαχνει για αυτα και δεν τα βρισκει! Αν εχεις δοκιμασει ολα τα αλλα σεναρια μαλλον ειναι αυτο!
  7. αδερφε σκιστον τον κερατα! ειναι εγκλημα αυτο που εκανε! θα μπορουσες χτυπα ξυλο να παθεις κατι σοβαρο! ασκησε καθε ενδικο μεσο(αν δεν βγαλεις ακρη μπορω να σε βοηθησω να βρεις ονοματεπονυμο κτλ) και ξεβρακωσε τον!!!!!!!!!!!!!!! καρκινο να παθει ο πουστης!
  8. το lock ειναι για το uphill....τελευταια φορα που πηγα βουνο το κοψαμε ασφαλτο στο (πολυ)ανεβα και χρειαστηκε! παντως για μικρες ανηφορες που ανεβαινω καθημερινα δεν περναει απο το μυαλο μου να λοκαρω(αν ειχα remote lock πεζει να το δουλευα ομως). γενικως δεν ειναι καλη ιδεα να το αφηνεις σε τζαμαριες κτλ γιατι 8α το κλαψεις και δεν λεει... μην το αφηνεις απο το ματι σου για κανεναν λογο(το αφηνω με 3/7 ταχυτητα σε καθε περιπτωση οποτε να σφυχτει μεχρι να ρολαρει το λαμογιο που θα κανει την κινηση)! εχει πλαγιους universal για ψαλιδι αν καιγεσε για πλαγιο.
  9. ευχαριστημενος με την αγορα σου? σε καλο δρομο εισαι βαραα χιλιομετρακια! πεζει φυσικα αλλα εγω προτιμησα να παρω κατι προεκτασεις τιμονιου+heavy duty πηδαλια και το παραταω κατω σαν κυριος. αν ειχα πλαγιο παντως θα ειχε φαει πολυ ξυλο σε κοτρονια επειδη χαμηλωνει οσο να πεις.
  10. καλοταξιδο αδερφε! και φοβου τους $%$%# που δεν μας υπολογιζουν!
  11. υδραυλικα εχει και εμενα! τα υδραυλικα εκτος των αλλων θελουν λιγοτερη συντηρηση και βασικα βασικα θελουν ενα δαχτυλο για να δουλεψουν και ειναι ποιο responsive σε σχεση με τα αλλα.
  12. για το 11 δεν ξερω αλλα φανταζομαι θα ειναι παραπλησιο με το 10 που εχω. σε καθε περιπτωση σιγουρα θα ειναι καλυτερο ποδηλατο απο τα FS που κοιτας!
  13. http://www.smart-bike.gr/product_info.php?products_id=701 eshop ΠΗΔΑΛΙΟ - BIKE CENTER Ποδήλατα Bikes IDEAL IDEAL ZIGZAG (2011) (46,51) eshop ΠΗΔΑΛΙΟ - BIKE CENTER Ποδήλατα Bikes IDEAL IDEAL ZIGZAG 01 (2010) (46) auto einai to diko mou
  14. 473.00? FRAME AL7005-T4/T6 active-geometry suspension SIZES 42/47/52/57cm REAR SHOCK Kind-Shock KS-260 coil spring w/6061-T6 forged alloy body, 850lbs/in, preload adjust FORK RST Capa-ML, alloy crown & lowers, 25.4mm steel cp uppers, preload & mechanical-lockout, 80mm travel CRANKSET Shimano M171 42/34/24T*170mm black w/CG CHAIN-GUARD/CASE - REAR DERAILLEUR Shimano Acera M360 FRONT DERAILLEUR Shimano Tourney TY10 CASSETTE/FREEWHEEL Shimano HG30 8sp cassette 11-13-15-18-21-24-28-32T CHAIN KMC Z8 PEDALS - GEAR CABLES Shimano gear outer cables HANDLEBAR Zoom riser bar, 62cm wide, 6o backsweep, 20mm rise, 25.4mm barbore STEM Zoom alloy, ahead, 90/110mm extension, 25o rise SHIFTERS Shimano ST-EF51 3*8sp easy-fire thumb-shifters SADDLE - SEAT POST Kalloy alloy w/slider, 31.6*350mm HUBS Joytech alloy 6-bolt QR disc RIMS X6 alloy, double wall, painted, disc SPOKES black 14G w/brass nipples TIRES Kenda Kadre 30tpi 26*2.10, A/V tubes BRAKE SET Promax mechanical discs BRAKE LEVERS Shimano ST-EF51 alloy επειδη κατι ειπες για φρενα... τα δισκοφρενα του stroke ειναι μηχανικα aka ντιζατα και το promax εμενα τουλαχιστον δεν μου λεει κατι. ειναι ι διαφορα στον εξοπλισμο που λεγαμε... με HT θα βρεις και με υδραυλικα shimano και αλλες τετοιες καβατζες. πατα φρενο με 3-4 δαχτυλα και εγω να παταω με ενα και ελα να κανουμε downhill. καθαρα πρακτικο το θεμα! δοκιμασε και φιλου η σε καταστημα το σεναριο 1 και το σεναριο 2... ρολαρε το λιγο να δεις πως το νιωθεις. καλα χιλιομετρα!
  15. καλημερα... τις τελευταιες μερες ειμαι στο τσακ να στειλω 2 5770 που εχω σε cf για να τις αντικαταστισω με μια MSI GeForce GTX 560 Ti 1GB Twin Frozr II. γενικως εχει αρχισει να με προβληματιζει το σεναριο cf/sli γιατι στην πραξη θεορω πως σε καμια περιπτωση δεν εχεις χ2 την ισχυ των καρτων και παραλληλα διαφορα μικρα η μεγαλα προβληματα προκυπτουν απο τετοιες διαταξεις. με ενδιαφερει το σεναριο cuda/physx γιαυτο και δεν σκεφτομαι για ατι παλι παροτι το προηγουμενο setup μου ηταν με 2χ 9800gt που καικαν απο ενα update drivers(!). Σε διαφορα φορουμ που ψαχτικα ειδα οτι ειναι καλη ιδεα. το pc δουλευει 24/7 και το badget μου ειναι περιπου στα 250ε. καλη η κακη ιδεα?!
  16. και σου ξαναλεω πως αυτο που ειδες στο βιντεο και σε αλλα 1000 αν ψαξεις δεν ειναι FS αλλα ΗΤ. απο ιδια εμπειρια καθως και μετα απο πολυ ψαξιμο κατελιξα σε ενα HT των 500ε και δεν το εχω μετανιωσει ουτε δευτερολεπτο! αν μου πεις σημερα σου δινω 500ε για να παρεις ενα αλλο σιγουρα δεν θα επερνα FS με αυτα τα λεφτα αλλα ενα μετριο(και ομως)αλλα τιμιο HT. ο φιλος που ειπε για οβερ 1000 για FS εχει απολυτο δικιο... με ποδηλατο 500ε FS δεν θα ενιωθα καμια ασφαλεια φανταζομαι σε βουνα και λαγγαδια. αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η εμονη σου με τα FS. θεμα ανεσης? :que:...
  17. eshop ΠΗΔΑΛΙΟ - BIKE CENTER Ποδήλατα Bikes IDEAL IDEAL ZIGZAG 01 (2010) (46) ειναι αυτο που εχω σημερα. το πειρα απο αυτο ακριβως το καταστημα(μου το εστειλε με μεταφορικη απο αλεχ. στην θεσσαλονικη και καποια extra δωρο οπως street ελαστικα, φτερακια, κοντερ, τρομπα) απλα ειχε καποιες διαφοροποιισεις απο τα stock specs που εν τελη βολεψαν τρελα(καλυτερα πιρουνια και υδραυλικα δισκοφρενα). τον τελευταιο χρονο του κανω πανω απο 10κμ καθε μερα(απο κινηση στο κεντρο της πολης μεχρι hardcore downhill και μου εδωσε την αισ8ηση στιβαρου ποδηλατου που δεν 8α σκορπισει στο πρωτο κοτρονι) και δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα! δεν εχω ψαχτει για αλλο απο τοτε και το επομενο 8α ειναι της κατηγοριασ 1000ε με fs. ζυγισε τις αναγκες σου και κανε ερευνα αγορας... οτι και για ενα καλο pc!
  18. το zigzag που εχω τωρα ειναι το τριτο στην σειρα ποδιλατο που εχω αποκτισει. το πρωτο ηταν fs του κολου στα 200ε περιπου και το επεστρεψα την επομενη rma γιατι δεν τσουλουσε ουτε στην κατηφορα. πειρα στα καπακια λοιπον ενα ht giant sta 350ε και ενιωσα σαν να μπηκα απο το lada σε Ferrari. μου το εκλεψαν ενα ωραιο απογευμα και το επομενο ηταν το zig zag στα 500 και παλι ht και παλι ενιωσα σαν να περασα απο lada σε Ferrari. +150 καθε φορα και οι διαφορες πρακτικα ηταν απειρες! καλυτερο ρολαρισμα(με κακο fs τζαμπα 8α κεει η λαμπα) ετη φωτος η αποσταση στα φρενα και επισης ετη φωτος στο σασμαν. μεχρι να βρω ενα ποσο γυρω στο 1000ρικο δεν εχω σκοπο να περασω σε fs. καλυτερα μετριο ht παρα χειριστο fs! αυτα συναδελφε ποδηλατη!
  19. τον τελευταιο χρονο βολταρω με ενα ideal zigzag του 10 το οποιο ειναι ht και μου βγηκε στα χρηματα που σκεφτεσε να δωσεις. ειναι το βασικο μου μεταφορικο μεσο και πεζει σε ολα τα εδαφη(κατα καιρους και downhill) και γενικως του γραφω χιλιομετρακια. και που θελω να φτασω... θεορω πως θα δωσεις χρηματα για ενα χαρακτιριστικο(πισω αναρτηση) απο μετριο εως κακο και ενδεχομενος να ηταν καλυτερη ιδεα αυτα τα χρηματα να πηγεναν σε καλυτερο πιρουνι ι φρενα ι σασμαν. σαν να βαζεις σε ενα i7 τροφοδοτικο 20ε για να στο θεσω διαφορετικα
  20. τι responce εχει στην αλλαγη καταστασης απο το σεναριο eco στο θελω να ανοιξω ενα παιχνιδι ι οτιδιποτε τετοιο? παρουσιαζετε καποια "ελαστικοτητα" στο συστημα οταν δεν εχουμε επιλεξει το high performance? εγω μονίμος στο high το εχω παντως και δουλευει 25/7 με i7/crossfire... αν δεν εχει αντικτυπο στις επιδοσεις μαλλον κανω μλκα ¨Π
  21. υπαρχουν μετρησεις που επιβεβεονουν οτι υπαρχει διαφορα στην καταναλωση?
  22. καλα δουλευει το ακουστικο ρει ακομα και για μενα που ειμαι λιγο βαρυκοος . αποκλειετε να εχει παει καμια βολτα απο βουτες? το εχω μαζεψει απο κατω απειρες φορες και ακομα ειναι ενα κομματι το κουνιτο. περιεργο μου φαινεται!
  23. Κάνε την αναβαθμηση σε 31,0,016 και ολα καλα! το εχω το κινητακι 2μισι χρονακια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος