MrAlex

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About MrAlex

  • Birthday 06/30/1994

MrAlex's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Παιδιά, τι συμβαίνει με το HWBOX.org; Κανείς δεν πηγαίνει εκεί. Δεν θα ήταν πρόβλημα για μένα να γράψω ειδήσεις ή να μεταφράζω reviews. Έγραφα ειδήσεις για OverclockersClub.com. Για παράδειγμα αυτό. Έχω γράψει τουλάχιστον ένα άρθρο κάθε μέρα. Επίσης, έχω A-Levels/IGCSE ελληνικά. Και λοιπόν λέτε; έκανα μετάφραση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα πολλές φορές. Η αγγλική ιστοσελίδα θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γίνει γνωστό το HWBOX. Επίσης, θα μπορούσε να έχει δοκιμή το HWBOX για μια νέα ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας την αγγλική ιστοσελίδα, για να δούμε αν τους/μας αρέσει. Μπορεί να κρατήσει το ίδιο λογότυπο και θέμα, αλλά για να δοκιμάσουμε μια νέα layout, και η ιστοσελίδα να είναι χωρισμένη απο το φόρουμ. Έχω εμπειρία με τη δημιουργία ιστοσελίδων. Ποια είναι η γνώμη σας;
  2. Υπάρχουν καταστήματα στην Ελλάδα που αποστέλλουν στην Κύπρο; Αν ναι, μπορείτε να μου δώσετε μια link παρακαλώ; Ευχαριστώ ..
  3. Έχουν αφαιρεθεί το download όριο, ώστε κατεβάσετε από την ιστοσελίδα: http://www.microsoft.com/windows/windows-7
  4. Παιδιά, αυτό δεν είναι παράνομο, καθώς είναι από την ιστοσελίδα της Microsoft ... επίσης αυτό που έκανα όταν το διακομιστές ήταν κάτω, έτσι οι άνθρωποι που ήθελαν, θα μπορούσε να έχει αυτό. Επίσης, αυτή η σύνδεση παρακάμπτει τα 2,5 εκατομμύρια download περιορισμό. (Μέχρι τώρα)
  5. Εάν τa drivers δουλέβουν στα Windows Vista, τότε αναμένεται ότι θα λειτουργούν στα Windows 7 γιατί τα Win7 βασίζονται στα Vista.
  6. http://en.wikipedia.org/wiki/64-bit An porite, piasete to 64-Bit, einai pio 'dunato'. (Porei na xrisimopei pano apo 3GB RAM anti to 32-Bit pou pori mono 3GB.)
  7. Έχουν αφαιρεθεί το download όριο, ώστε κατεβάσετε από την ιστοσελίδα: http://www.microsoft.com/windows/windows-7 :Q..
  8. Ξέχασα ότι είχαν κυκλοφορήσει νωρίς. Πιστεύετε ότι αξίζει την αγορά του 940 ή να περιμένω το 945; Ευχαριστώ, MrAlex
  9. Ξέρει κανείς πότε θα έρθει στην Κύπρο / Ελλάδα; Στην Αγγλία και την Αμερική είναι η 8η Ιανουαρίου, είναι το ίδιο εδώ; :victory:...