fotme

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About fotme

  • Birthday 11/14/1976

fotme's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Εχεις δικιο trhesh, εκανα την συγκριση με το πινακακι. well to know οτι παραμενει ο μεγαλος διαυλος
  2. H high end καρτα θα ειναι αποτι καταλαβα, αντικαθιστα τις GT200 ( aka GTX 260-280). Ελπιζω η τιμη να μην ειναι τοσο high-end μιας και διαφαινεται η στροφη σε στυλ ΑΤΙ, μικροτερο controller με Gddr5 μνημες συνδιασμενα σε 40nm απευθειας. Οικονομια κλιμακας λοιπον... θα εχει ενδιαφερον οι τιμες τους.
  3. Vouda ναι αυτο σε firefox Στα windows δεν μπορω καν να μπω, μου βγαζει το corrupted error, config/system Ως εξωτερικο φανταζομαι οτι λες να παρω τα αρχεια που θελω δουλεοντας τον ως δευτερεοντα.. To replace σε αλλο υπολογιστη πως το εννοεις? Toν εχω σε ενα αλλο (ι865) και μου βγαζει το iδιο μυνημα, εχει χαλασει η εγκατασταση....
  4. Παιδια θελω την βοηθεια σας, ειχα κολλησει με ενα ονλινε παιχνιδι, το robokill, που ητανε demo και ηθελα να το σπασω τσιπικα se full version μεσω wpe pro. To εκανα mount στο browser κλπ κλπ, εκλεισα τον υπολογιστη και πηγα για υπνο.... Οταν τον αναψα την επομενη, εβλεπα ενα load της ταξης του 20% χωρις ομως να φαινεται κατι στον task manager. Μετα απο λιγο κανει restart και για να μην τα πολυλογω μου πεταει corrupted system/config ζηταει repair αλλα οτι και να κανω μου κανει restart. Παω για safe mode..restart, παω για βοοτ from win cd restart.. το συστημα ανταποκρινεται μονο οταν ο δισκος γινεται disabled. Εχεται καποια λυση μιας και το format θελω να το αποφυγω γιατι εχω σημαντικα αρχεια.
  5. Με τις διπλες καρτες πλεον δοκιμαζεις κ το τσιπσετ οποτε εκει ειναι διαφορετικο θεμα. Αυτο που ρωταω ειναι το πως γινεται να κανει η vga bottleneck συγκεκριμενα στον ι7?.. Δλδ (δεν βλεπω τα νουμερα) αν πχ. βγαζει το συστημα με ι7 60fps και αυτο γινεται επειδη η καρτα τον κλεινει, σημαινει οτι και τα υπολοιπα συστηματα, max να βγαλουν και αυτα 60fps, κατι που ομως δεν ισχυει. Μαλιστα, απτα γραφηματα, θα συμπεραινα οτι τα αλλα γινονται bottlenecked, μιας και εχουν αντιστοιχα αποτελεσματα. Τι λες? Για την καταναλωση μετρησατε με HT on?
  6. Παιδες μπραβο και παλι! Συμφωνω οτι δεν αξιζει επι τις παρουσης καποιος να μεταβει απο C2Q -> i7 με ορθολογιστικα κριτηρια παντα, γιατι περι ορεξεως, τσεπης και διαθεσης γινεται αλλιως το θεμα Τα Deneb δειχνουν τελικα καλες λυσεις για τους ΟΕΜ σε gaming συστηματα. Λιγο το καινουριο, λιγο η τιμη, λιγο το εναλλακτικο θα πουλησει ζεστα. Τα ι7 ακριβα ακομα (μεχρι αφιξεως των 975 κλπ, οπου 965 θα γινει 960 και ολα ενα σκαλι κατω στην τιμη) ειναι η ολοκληρωμενη λυση επενδυσης στο μελλον. Tα καλυτερα ως λυση αυτη την στιγμη σε επιπεδο value/money, Yorkies, καπου θα κανιβαλιστουν γιατι ο κοσμος θα καλομαθει και θα θελει imc, αποκριση (και καλα κανει). Οποτε προβλεπω δυο λυσεις, οικονομικα και αποδοτικα deneb rigs, πανισχυρα και ολικα i7 . Μου φαινεται θα αρχισουν τα rebates στους Yorkies.... Και μετα αντε να δουμε price positioning τα ι5 και μιδενικα περιθωρια...παιζει καλα το παιχνιδι η πρασινη εταιρια, καθυστερησε βεβαια ενα χρονο, ηθελε ddr3 υποστηριξη στα barcelona τρομαρα της. All in all υπαρχει πλεον καποιος ανταγωνισμος, αρα καλυτερες τιμες για εμας. Για να ειμαι ειλικρινης ειναι πιο πολυ τιμολογιακος ανταγωνισμος παρα προιοντικος, τα ι7 ειναι αλλου. Το θεμα ειναι η AMD να κερδισει καποιο μεριδιο αγορας και να επαγρυπνισει το κοινο ετσι ωστε στην επομενη γενια να παιζει επι ισης οροις. Παντως την καταναλωση και στους 2 την περιμενα χαμηλοτερη, ακουγοντας για μπλα μπλα μπλα..... Πραγματικα δειτε το scaling load idle σε yorkfield- kentsfield ....90W d(load/idle), εναντιθεση με τα βαρια 130 του ι7 και ph2. Απο την αλλη ειναι αξιο αποδοχης οτι ως συνολικη πλατφορμα, δλδ σε 3d, οι απωλιες ειναι πολυ μικροτερες (15-28W d(3d/cpu) εναντι 50-44). Γενικως η AMD αν θελει να εχει καποιο θεμελιωδες ανταγωνιστικο πλεονεκτημα, πρεπει να ειναι η καταναλωση. Οι μετρησεις στα ι7 ητανε με ΗΤ? Μια ερωτηση, αναφερεται καπου το εξης, ῾Η δεύτερη υπόθεση είναι ότι ίσως η GTX260 216sp πέφτει «λίγη» στον Core i7 και βλέπουμε για πρώτη φορά GPU bottleneck(!). Περίεργο σίγουρα, αλλά όχι και άστοχο.῾ Πως μπορει να κανει bottleneck μονο στα Ι7?, αν ητανε ετσι ολοι θα ειχαν το ιδιο συγκριτικα μικροτερο νουμερο. Μαλλον για αργοπορημενη L3 δειχνει.. Συνεχιστε παιδες
  7. Παιδια, αν θελετε να το κανετε πιο official, sysmark χρειαζεται να βαλεται. Το SAP ναι, αλλα ειναι για σερβερ πιο πολυ και οχι για τερματικα. Ωρε Βασιλη το εχεις παρει το αναθεματισμενο. :call:.. Η αγορα, benchmark wise κοιταει: για τερματικα sysmark04 + 07preview μερικοι vantage, για σερβερ generic SPECfp, SPECint + TPC_C_H (oracle) και απο εκει και περα πας σε ISV based που ειναι ειδικευμενα για ενα πχ SAP.
  8. βασιλη διαφορες σε τριπλο υπαρχουν ή τσαμπα το whole fuzz? εδιτ>απο διπλο xtreme
  9. σε φαση ναι, αλλα κανεις λιγο υπομονη και παιρνεις ενα 9550 στα 300-
  10. xaxaxa , ιδιος πυρηνας ακριβως θερμικα ισως λιγο βελτιωμενος για dense χρησεις 1U passive, αλλα πρακτικα το ιδιο πραγμα.
  11. xeon 3550 δεν υπαρχει , εκτος και αν εννοεις τον ibm 3550 που βασιζεται σε xeon
  12. η κοντρα αυτη παιζει εδω και καιρο. μετα απο τετοιες κινησεις http://news.cnet.com/8301-13924_3-9917348-64.html http://crave.cnet.com/8301-1_105-9916075-1.html παιζουν τετοια σκηνικα http://news.cnet.com/8301-10784_3-9956256-7.html.
  13. Παιδια, τι ειδους αρχειο ειναι οι foto γιατι στην print version δεν μου τις τυπωνει. Επισης μια διορθωση για να γινει το αριστο τελειο. Στα γραφηματα βαλτε σημειωση τι ειναι το καλυτερο (eg. lower is better etc. etc.)