aloisios

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About aloisios

  • Birthday 12/15/1978

Personal Information

  • Location
    Ζακυνθος

aloisios's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. A μπορει να μην το ειδα,τα προβληματα που παρουσιαζονται ηταν καποιες δυσκολιες στο log out,καποιες αδικαιολογητες καθυστερησεις στο ανοιγμα πολλων εφαρμογων ταυτοχρονα και γενικος δεν βλεπω να ειναι ακομα 'στρωμενο' το pc. Ακομα και εγω ψαχνομαι και μην νομιζεις οτι ειμαι και kανενας guru! Παιδια αν μπορειτε μπειτε μου και για τις αλλες αποριες που εχω και αν μπορεις jc_denton προτεινε μου τιποτα χρησιμες εφαρμογες για να δουλευουν καλα με τα 64-bit.
  2. Στο daemon tools ειχα ενα κολημα που δεν ειναι για 64μπιτα και εκανε μια ωρα να κανει log out.Eπισης ολοι οι drivers της asus p6t παρουσιαζουν καποιες ασταθιες η ισως ειναι η ιδεα μου! Παιδια πεστε μου και για τα υπολοιπα requests!
  3. Παιδια καλημερα, επιτελους στησαμε το pc και ολα πηγαν μια χαρα!Μια μικρη δυσκολια παρουσιαστηκε στην τοποθετηση της ψυκτρας επιδη ειχαμε βιδωσει τους ανταπτορες αναποδα αλλα ολα ok στο τελος.Η noctua εκατσε στο κουτι (coolermaster nv-690) λες και φτιαχτηκε ειδικα για αυτο! Επισης το συστημα τελικα εχει τους παρακατω ανεμιστηρες: 120 μπροστα,120 στον πατο,2χ120 στην ψυκτρα,120 στο πλαι και τριπλο airflow στις μνημες. Οι πρωτες μετρησεις εδειξαν την θερμοκρασια σε χαμηλα επιπεδα. Τωρα αυτα που θελω να ρωτησω ειναι γιατι επιασα 9000 marks στο extreme mode Και αν αυτο ειναι normal για το συγκεκρημενο pc. Επισης μου λεει καποιος τα λαμπακια που εχει πισω της η gtx295 τι χρωμα πρεπει να ειναι και τι σημαινουν? Μηπως εκανα μ@λ@κια και πηρα 64-bit λειτουργικο αφου οι περισσοτερες εφαρμογες και οι drivers δεν τα υποστηριζουν? Παιδια εχω και αλλες αποριες αλλα θα σας τα λεω λιγα-λιγα για να μην σας κουραζω,thanks!
  4. Sinch7 τα εχω κατεβασει τα manual και δεν περιμενω να μου το στησουν εξ'αποστασεως γιατι δεν θελω να γινει καμια μ@λ@κια και να κλαιω τα 2,5 χιλιαρικα,απλος οπως ειπαν και πιο πανω μπαινω στο κλιμα.Εγω το μονο που μπορω να στηνω ειναι ψαροντουφεκα! Οπως και να εχει thanks για την διευκρινηση! Παιδια λετε αμα ειναι κατι αλλο να το προλαβουμε.
  5. μα τωρα γινεται ενα τοσο ωραιο συστημα να εχει την stock ψυκτρα? θα κοιταξουμε να την βαλουμε με καποια πατεντα,70 ευρω εχει! Αλλιως θα την αλλαξω με καποια μικροτερη.
  6. Παντελιδη εισαι πρωτος, μαλλον εχεις στησει πολλα i7 και ξερεις τα μυστικα τους,την τεταρτη θα γινει το set up και δεν πιστευω να προκυψει τιποτα.Το μονο προβλημα ειναι μηπως δεν χωραει το κουτι την ψυκτρα,εχει βαλει κανεις την noctua?
  7. Παιδια οπως ειπα και πιο πανω τα κομματια ειναι αγορασμενα. Εαν βγει κανενα προβλημα στους σκληρους θα τους αλλαξουμε,τουλαχιστον δεν ειναι και το πιο ακριβο part.Θα ηθελα να μου πειτε ομως οποιος εχει στησει παρομοια συστηματα εαν θα συναντισουμε τιποτα ιδιαιτεροτητες ετσι ωστε να ειμαστε προετοιμασμενοι απο την αρχη!
  8. Καλως σας βρηκα παιδια και παλι! Ναι αυτο εννοω,πως κουμπωνουν τα κομματια μεταξυ τους ετσι ωστε να ειναι 100% ετοιμο το pc.Φυσικα εγραψα και πιο πανω οτι αυτο θα το κανουμε μαζι με φιλο που ειναι η δουλεια του την τεταρτη που θα ανεβω Αθηνα.Τα κομματια ειναι ειδη εκει και δεν υπαρχει δυνατοτητα για αλλαγες.
  9. Παιδια ευχαριστω για τα replys αλλα δεν μου ειπατε που μπορω να βρω online οδηγιες για να στησω το pc! kαι εγω το haf ηθελα αλλα δεν το ειχαν διαθεσιμω απο εκει που πηρα hardware.
  10. Γεια σας παιδια, ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο forum και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω τα παρακατω parts: ---asus p6t deluxe o/c palm ---asus gtx295 ---coolermaster m850 realpower ---trust 5,1 surround speaker set ---lg w2452t-pf 24'' ---intel core i7-920 ---vista 64-bit ---coolermaster nv-690c nvidia edition ---sony optiarc blu ray ---sony optiarc ad-7203s bulk ---corsair dominator 1600 6gb ---noctua se1366 cpu cooler ---seagate barracuda 7200.11 500gb sata2 Θελω την γνωμη σας για τα παραπανω κομματια,το αποτελεσμα που θα εχω για extreme gaming και επισης θα ηθελα να μου πειτε εαν μπορω να βρω καπου step by step οδηγιες για να στησω αυτο το pc.Εννοειτε οτι υπαρχει φιλος που γνωριζει πως να το στησει αλλα θα ηθελα και ενα guide.Σας ευχαριστω προκαταβολικα!