George_o/c

AMD Radeon HD 6950 & HD 6970: Ετοιμάζονται τα νέα PCBs με driver-MOSFETs (DrMOS)!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Radeon HD 6950 & HD 6970: Ετοιμάζονται τα νέα PCBs με driver-MOSFETs (DrMOS)!]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/NEWS_IMG]Η Αdvanced Micro Devices δήλωσε ότι στο άμεσο μέλλον θα έχει έτοιμα τα επανασχεδιασμένα Radeon HD 6900 Series reference-design PCBs. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλιότερα, οι εν λόγω VGAs άργησαν να φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων λόγω της έλλειψης σε TI driver-MOSFETs. Ευτυχώς τα προβλήματα αυτά ξεπεράστηκαν, οπότε τώρα η AMD θα έχει την ευκαιρία να σχεδιάσει ξανά το PCB χρησιμοποιώντας πολύ πιο συμφέρον και αποδοτικό VRM circuitry. Αν θυμάστε καλά οι κάρτες έπρεπε να κυκλοφορήσουν κανονικά 22 Νοέμβρη, όμως καθυστέρησαν λόγω της έλλειψης σε driver-MOSFETs. Μάλιστα η AMD τις λανσάρισε τόσο γρήγορα γιατί χρησιμοποίησε πανάκριβο Volterra digital PWM, αλλιώς ακόμα θα περιμέναμε... Επιπροσθέτως τo revising των PCBs θα δώσει στην AMD την δυνατότητα να διακόψει το unlocking της Radeon HD 6950 μέσω BIOS flashing. Μήπως τα παραπάνω θα συμβάλλουν και σε μια μικρή μείωση τιμών;

[img_alt=AMD Radeon HD 6950 & HD 6970: Ετοιμάζονται τα νέα PCBs με driver-MOSFETs (DrMOS)!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d20ca4e0d1fa.jpg[/img_alt]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

ποιος ειναι ο πρωταρχικος λογος της επανασχεδιασης των pcb ? το ξεκλειδωμα η vrm problem ? επισης να ρωτησω κατι αλλο . απο βδομαδα θα παραγγελνα την 6950 αλλα η ειδηση με κωλονει λιγο . να την παραγγειλω τωρα που ξεκλειδωνου ακομα η να περιμενω καλυτερα vrm κ καλυτερο pcb ? τι παραπανω θα δωσει η δευτερη επιλογη ?

Link to comment
Share on other sites

Τώρα που ξεκλειδώνουν να την πάρεις μικρέ ;)

Ο λόγος που γράφτηκε η είδηση είναι η αναβάθμιση του ψηφιακού ηλεκτρονικού κυκλώματος :) Απλά η AMD το είδε σαν ευκαιρία να εξαλείψει πλήρως το θεματάκι αυτό με τις 6950.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now