George_o/c

MSI ES AM3+ motherboard @ CES 2011: Το high-end 990FX chipset παραμονεύει

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI ES AM3+ motherboard @ CES 2011: Το high-end 990FX chipset παραμονεύει]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/NEWS_IMG]Σε press conference της MSI σχετικά με τους Intel Sandy Bridge και τις επερχόμενες μητρικές που θα τους υποστηρίζουν, το pcperspective ανακάλυψε εντελώς τυχαία μια μητρική που μέχρι στιγμής ομολογουμένως δεν έλαβε την προσοχή που της άξιζε. Αλήθεια σκέφτηκε κανείς ότι η AMD δεν έχει αποκαλύψει και πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την αρχιτεκτονική του πολυ-αναμενόμενου AM3+ socket που θα δέχεται και Bulldozer CPUs; Στην φωτογραφία που ακολουθεί λοιπόν έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την high-end 990FX μητρική της MSI που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο!

Το πρώτο πράγμα που πραγματικά "κάνει μπαμ" από μακριά είναι τα Military Class II components που αρχικά παρουσιάστηκαν με την έλευση των πρώτων P67 μητρικών. DrMOS drivers, High-C capacitors και Dynamic Switching Super Ferrite Chokes για τους απαιτητικούς. Το δεύτερο στοιχείο που ξεχωρίζει είναι η ιδιαίτερα μικρή ψύκτρα πάνω από τα MOSFETs, όμως η μητρική είναι Engineering Sample άρα το τελικό μοντέλο μπορεί να διαφέρει. Υπομονή μέχρι το Q2 2011.

[img_ALT=MSI ES AM3+ motherboard @ CES 2011: Το high-end 990FX chipset παραμονεύει]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d275cfb2ba08.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

με τα deneb ηταν κιριλε. για τα Thuban ειναι αδυναμες μητρικες imo παντα.

βασικα δεν πρέπει ειναι θεμα ποσοτητας αλλά ποιοτητας.

και 2ον, οταν μπεντσαρεις με τον πσοφο, δεν μπορεις να εισαι παντα τυχερος.

Link to comment
Share on other sites

Καθόλου τυχαίο θα έλεγα που η MSI αφιερώνει την ίδια φροντίδα για την AM3+ μητρική με τις P67 μητρικές σε Intel. Χμμμ, σύμφωνα με την AMD το ντεμπούτο της νέας CPU αρχιτεκτονικής θα γίνει στην Desktop πλατφόρμα με τους 8/6/4 πύρηνους "Ταυροκαρχαρίες" (Zambezi) μεταθέτοντας για Q3 τους Opterons, κάτι δεν πάει καλά εδώ....Ειτε βιάζεται να κρατήσει το μερίδιο της λόγω του Sandy Bridge είτε θεωρεί ότι έχει έναν άσσο στο μανίκι είτε χρησιμοποιεί το Desktop για ποιο γρήγορο rampup για τα Opteron dies στο εργοστάσιο της Δρέσδης, Official Debut και Launch σε Desktop είναι πάντως πρωτοποριακό για την server/hpc εταιρική κουλτούρα της AMD...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now