ak13ak Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Σημερα πηρα 2 καρτουλες gts250 και αφου τις εβαλα στη μητρικη,τακτοποιησα τροφοδοσιες,εβαλα sli bridge κλπ.. δεν μπορουσα να βρω την επιλογη για sli στα 3d settings! Eκανα restart,εβαλα-εβγαλα drivers,εβαλα παλιοτερους drivers, ΤΙΠΟΤΑ! Τωρα ειδα απο το control panel της nvidia οτι τα bios της μιας καρτας διαφερουν απο την αλλη. Τι να κανω??? (Aπο device manager και afterburner τις αναγνωριζει κανονικα! 123.PNG 124.PNG Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak13ak Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Οσο και αν προσπαθησα να συνειδητοποιησω οτι ειμαι ο μεγαλυτερος noob του κοσμου τουτου, καταλαβα οτι το ΠΛΑΙΣΙΟ, ο ναος των απανταχου hardwarαδων εκανε παλι μεγαλη μ@λ@κι@. Μου στειλανε μια twintech gts250 1gb και μια twintech gts250 512mb(δεν υπαρχει καμια απολυτως εμφανισιακη διαφορα μεταξυ τους!!!) Στην αποδειξη ελεγε οτι προκειται για 2 GTS250 1GB Aντε να βρω ακρη τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne0 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Αλλαγή ... αφού έχεις απόδειξη... τι φοβάσαι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak13ak Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Tελικα μου εδωσαν τα χρηματα πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 τελος καλο ολα καλα δεν ειχαν αλλη με 1gb να σου δώσουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PinwmpireS Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Πάλι καλά που σου έδωσαν 2 Nvidia να λές.. Πάντως απο όσο ξέρω ακόμα και ίδιες να ειναι οι κάρτες, αν η μία για κάποιο λόγο έχει διαφορετικο bios/firmware απο την άλλη και πάλι δεν μπορείς να κάνεις Sli.. Αν κάνω λάθος διορθώστε με..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 δεν ισχυει αυτο απλα οι καρτες πρεπει φορανε το ιδιο chip .πχ 4850 δηλαδη να ειναι κ οι 2 . τψρα στην περιπτωση με τις gts250 κανονικα θα επρεπε να δουλεψει απλα να βλεπει 512 ram απο την καθε καρτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...