GeorgeMan

XFast USB: Ένα πρόγραμμα της ASRock που αυξάνει τις επιδόσεις της USB!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=XFast USB: Ένα πρόγραμμα της ASRock που αυξάνει τις επιδόσεις της USB!]http://reviews.hwbox.gr/news/asrock.jpg[/NEWS_IMG]Η ASRock διέθεσε ένα μικρό πρόγραμμα που υπόσχεται να αυξήσει τη ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων των USB θυρών σας! Από αυτό επηρεάζονται ακόμα και οι συσκευές που υποστηρίζουν USB 3.0 και δεν φτάνουν καν κοντά στο όριο ταχύτητας της συγκεκριμένης θύρας.

Το OCWorkbench δοκίμασε το εν λόγω πρόγραμμα και παρουσιάζει τα αποτελέσματά του, χρησιμοποιώντας το Kingston HyperX Max 3.0 και τεστάροντάς το με το πασίγνωστο SANDRA της SiSoft. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος φορητός SSD πέτυχε 156ΜΒ/s ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων, ενώ μετά τη χρήση του προγράμματος της ASRock, οι επιδόσεις εκτοξεύθηκαν στα 241ΜΒ/s!

Με τη χρήση του XFast USB, τα αποτελέσματα στο PCMark Vantage HDD test κυμάνθηκαν στα 26738 marks, ενώ χωρίς αυτό, στα 22782.

Από τα test που μπορούμε να βρούμε εδώ, συμπεραίνουμε ότι αυτό που επηρεάζεται κατακόρυφα από το προγραμματάκι αυτό της ASRock, είναι η ανάγνωση (read) των συσκευών, και όχι τόσο οι επιδόσεις εγγραφής δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Λογικά ναι θα δουλεύει μόνο σε ASRock. Αλλά δεν είναι κάτι απίστευτο, οποιαδήποτε εταιρεία μπορεί να το φτιάξει. Οπότε αν έχει επιτυχία θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες και θα έρθει πάλι κάνα Press Release από Gigabutt λες και κατάφεραν την διάσπαση του ατόμου :hehe:

//EDIT: Ορίστε και photo του Xfast USB ;)

4614d568f37b4aa1.jpg

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now