Recommended Posts

παιδια καλησπερα.εχω ενα προβληματακι με το pc του αδερφου μου και θα θελα να μου πειτε τι να κανω για να επανελθει οπως ηταν.

1)μου ειπε οτι εβαλε απο τα bios τις μνημες απο 1066 σε 1200(ddr2)και μολις πατησε save κτλ δεν ξεκινουσε το μηχανημα η μαλλον ξεκινουσε αλλα με μαυρη οθονη.το ανοιγοκλεισε απο το power 5-6 φορες και οταν ανοiξε ηταν ο cpu(q6600) σε συχνοτητα χαμηλοτερη απο το κανονικο.συγκεκριμενα στα 2.14ghz.πως λοιπον να το επαναφερω οπως ηταν χωρις να πειραξω fsb κτλ αλλα να ειναι ολα στο auto οπως ηταν εξαρχης?η μητρικη ειναι η asus p5q deluxe.

2)επισης,τωρα οταν ξεκιναει το pc μου βγαζει κατι φοντα της asus που δεν τα εβγαζε πριν.πως μπορω και αυτα να τα εξαφανισω?

ευχαριστω προκαταβολικα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι o/c fail και η μητρικη γυρνάει σε safe settings για να μπορέσεις να μπεις πάλι Bios και να αλλάξεις κάποια settings που δεν κάνουν. Πατάς Load defaults και μετά ψάχνεις για να βρεις που παίζει. Μόλις τα βρεις κάνε ένα save settings σε ένα προφίλ καλού κακού για να μπορείς να το φορτώνεις αμέσως σε περίπτωση λάθος settings.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now