JC_Denton

Το μυστικό όπλο του SB750 της AMD?

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f942b3a.jpg[/wrapleft] Ακόμα μια είδηση από το Fudzilla που αφορά την AMD, ταράζει κάπως τα νερά. Φαίνεται πως σύμφωνα με τις πηγές του site, η AMD έχει ένα κρυφό όπλο στη διάθεσή την με το επερχόμενο νέο Southbridge που ετοιμάζει, όσον αφορά το overclocking των επεξεργαστών. Η νέα αυτή γενιά των Southbridge αναμένεται λοιπόν να έχει την κρυφή ικανότητα να "ξεκλειδώσει" όλο το overclocking potential των AMD επεξεργαστών.

Η ιστορία αυτή πρωτοξεκίνησε όταν η AMD έβγαλε σε demo μια μητρική με το SB750, η οποία με δυσκολία κατάφερε να φτάσει τον επεξεργαστή στα 3 GHz. Όταν όμως ενεργοποιήθηκε μια επιλογή για το overclocking πάνω στη μητρική, ο επεξεργαστής δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει τα 3.2 GHz, σύμφωνα πάντα με τις πηγές του Fudzilla. Αυτή τη στιγμή, λόγω NDA, η ιστοσελίδα δεν μπορεί να μας ενημερώσει περισσότερο για το γεγονός αυτό, αλλά μάλλον η AMD δείχνει να έχει κάποιον άσο στο μανίκι της.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε μέχρι να βγουν περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα και οι μητρικές στην κυκλοφορία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now