Duder

Noctua NH-C12P 6 heat pipe cooler

Recommended Posts

[wrapleft]http://img73.imageshack.us/img73/4315/noctualogoaw4.jpg[/wrapleft]Η Noctua παρουσίασε σήμερα το νέο της premium class CPU cooler NH-C12P.

Εξοπλισμένο με έξι heat pipes και το πολυβραβευμένο NF-P12 120mm fan, το NH-C12P καταφέρνει και πετυχαίνει εξαιρετικές επιδόσεις με το χαμηλότερο δυνατό παραγόμενο θόρυβο.

Ο νέος c-type σχεδιασμός επιτρέπει χαμηλότερο συνολικό ύψος ενώ επιπλέον ψύχει και συστατικά της μητρικής με το fan να "βλέπει" προς τα κάτω.

noctua_nh_c12p_1.jpg

noctua_nh_c12p_2.jpg

Όπως αναφέρει και ο Noctua CEO Mag. Roland Mossig...

"Given the trend towards powerful, HD ready multimedia systems and HTPCs in compact desktop cases, the demand for quiet high-end CPU coolers with lower height is growing and growing. Our new NH-C12P is a premium class quiet cooler that offers the same excellent level of performance as our much acclaimed NH-U12P at a height of only 114mm."
Αυτό γίνεται εφικτό με τη χρήση 6 heat pipes καθώς και με τη σχετική αριά διάταξη των fins και έτσι επιτυγχάνεται καλή θερμική απαγωγή σε χαμηλές στροφές ανεμιστήρα.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το επιτυχημένο NH-U12P, έτσι και το NH-C12P έρχεται με το NF-P12 premium fan, το οποίο έχει λάβει περισσότερες από 50 βραβεύσεις από ιστοσελίδες και περιοδικά του χώρου, αλλά και με το NT-H1 high-end thermal compound.

noctua_nh_c12p_5.jpg

Η τιμή του νέου δημιουργήματος της Noctua είναι EUR 59.90 / USD 69.90 ενώ δύο reviews μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.

[ Διαβάστε περισσότερα εδώ...]

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα τα σχέδια της Noctua μου άρεσαν πολύ - είναι η ποιότητα κατασκευής, δεν ξέρω.

Όμορφη ψύκτρα και ελπίζω να κάνει καλή δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now