stefpats

Ιδανικο airflow για Η80

Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις προσωπικη εμπειρια απο την corsair Η80 και συγκεκριμενα με το ποιο ειναι το καλυτερο/σωστο στησιμο σχετικα με το airflow.

Για να εξηγησω τι ακριβως εννοω να πω οτι εχω το 600Τ της corsair και την Η80 και προς το παρον εχω τα fans της H80 να εισαγουν αερα στο κουτι απο το πισω μερος και εναν 240mm fan στο πανω μερος να βγαζει τον ζεστο αερα.Σε να βιντεο-οδηγο της corsair που ειδα προσφατα δειχνει ενα εντελως αναποδο τροπο εισαγωγης -εξαγωγης του αερα,χρησιμοποιωντας την H80 ως εξοδο αερα και το fan οροφης ως εισοδο.Στις οδηγιες τοποθετησης αναφερεται οτι η H80 θα πρεπει να τοποθετειται στο πισω μερος και να εισαγει αερα στο κουτι.Τελικα δεν καταλαβαινω ποιο απο ολα ισχυει...

Τα φωτα σας παρακαλω

Link to comment
Share on other sites

H Corsair έχει ως ενδεδειγμένο τρόπο τοποθέτησης αυτό που ανέφερες και σίγουρα αν αντιστρέψεις τη φορά θα δεις 3-4 βαθμούς πάνω στη cpu. Το έχω δοκιμάσει με το H70 μου αν και έχω το Cosmos όπου η θερμοκρασίες εντός του case είναι χαμηλές. Στο midi σου ίσως δεις και μεγαλύτερη διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ που έχω την h80 τι από μέσα προς τα έξω τι από έξω προς τα μέσα ίδιες θερμοκρασίες έχω Με τα fans τις corsair αλλά! ΑΜΑ θες να δεις διφορά θερμοκρασιών να αλλάξεις τα Fans! Είχα 40 idle 50 max και με άλλα Fans έχω 32 idle 43 max me prime95! και συν ότι τα fans τις corsair είναι μούφα συν το θόρυβο στο extreme mode! τώρα άμα θες να δεις μεγάλη διαφορά αφτό που πόσταρε ο beknick θα σε βοηθίσει :P

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας και πραγματικα ευγε για την δουλεια που κανετε

Σας παρακολουθω αρκετο καιρο και ευχομαι να συνεχισετε

Και εγω καποτε ψηνομουν για corsair υδροψυξη, αλλα κατεληξα αερα μιας και δεν κανω overclock στο Pc μου τα εχω ολα μαμα.

Με το setup της υπογραφης μου κανω 18C idle και 35C μετα απο 1-2 ωριτσες rift και COD.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now