PinwmpireS

Swiftech MCP655 x 2

Recommended Posts

Καλημέρα, έχω 2 Swiftech MCP 655 και επειδή δεν θέλω να κάνω 2 loop σκέφτομαι να κάνω 1 loop και να τις βάλω και τις 2 σε αυτο το ενα loop. Η ερώτηση είναι η εξής.. να τις βάλω παράλληλα ή σε σειρά και για ποιόν λόγο? Στο loop θα είναι cpu, 2 gpu, 1 GTX480 και το reservoir. Έχω δει υπάρχουν καπάκια που μπαίνουν πάνω παραπάνω απο μια αντλίες αλλα δεν έχω βρεί για τις συγκεκριμενες.. Έχετε να μου προτίνετε κάποιο συγκεκριμένο top? Με αυτο το top υπάρχει περίπτωση η αντλίες να χάσουν σε απόδοση?

Ευχαριστώ, Γιάννης

Edit: Βρήκα αυτό το οποίο είναι για D5 αλλα είδα στο internet οτι η D5 μοιάζει πολύ με την 655.. Κάνει για τις αντλίες μου?

Link to comment
Share on other sites

Aγορίνα, εγω έχω πάρει αυτό Koolance RP-452X2 Dual 5.25" Reservoir for 1-2 PMP-450/S Pumps Rev 1.3 Products Model: RP-452X2 [RP-452X2] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come

τανκακι και 2 αντλίες πάνω. Πως το βλέπεις? Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα για να σου πω εντυπώσεις, στο δανείζω πάντως να δεις τι και πως :D

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο δείχνει και συμφέρει.. με 30$ παραπάνω απο αυτο που linkara πέρνεις και tank μαζι.. Άσε που γλυτώνεις απο το αγχος για το που θα κρύψεις τις αντλίες..! Μπορεί να δουλέψει με 2 αντλίες σε ένα κύκλωμα? Βλέπω οτι εχει 2 in και 2 out..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now