GeorgeMan

H Toshiba αποκαλύπτει μια κάρτα SDHC 8GB με ενσωματωμένο WiFi!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=H Toshiba αποκαλύπτει μια κάρτα SDHC 8GB με ενσωματωμένο WiFi!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7eea4ceb174.jpg[/NEWS_IMG]Στη διεθνή έκθεση προϊόντων τεχνολογίας IFA 2011 που θα γίνει προσεχώς στο Βερολίνο, η Toshiba πρόκειται να παρουσιάσει τον ανταγωνιστή της οικογένειας Eye-Fi, που δεν θα είναι άλλος από μία ασυνήθιστη κάρτα SDHC. Το νέο προϊόν θα αποκαλείται FlashAir, θα διαθέτει 8GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης 802.11 b/g/n, επιτρέποντάς του με αυτόν τον τρόπο να ανταλλάσσει δεδομένα από/προς διάφορες συσκευές όπως smartphones, tablets, ακόμα και κανονικούς υπολογιστές!

Η συγκεκριμένη κάρτα είναι τύπου Class 6, μπορεί να λειτουργήσει σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών (από -25 έως +85 °C), ζυγίζει μόλις 2 γραμμάρια και αναμένεται να εμφανιστεί στην αγορά τον Φλεβάρη του 2012.

[img_ALT=H Toshiba αποκαλύπτει μια κάρτα SDHC 8GB με ενσωματωμένο WiFi!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784e600f8b53f02.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Edited by GeorgeMan
Link to comment
Share on other sites

το κανει το device να εχει wifi (σαν να βαζεισ wifi dongle) η απλα να μπορει να στελνει πχ φωτος απο μια καμερα σε ενα pc? γιατι αν ειναι το δευτερο, υπαρχουν ιδι αρκετο καιρο...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now