gnta7

Dell ST2421L?

Recommended Posts

οποτε επιλεγω καποιο IPS μονιτορ! Dell UltraSharp U2412M | Skroutz.gr και αυτη ειναι επισης τοσο καλη οσο αυτη που ανεφερε ο JC?

Ακόμα καλύτερη και πιο ευρύχωρη, λόγω ανάλυσης. Αν δεν σε χαλάει η τιμή της (που να δεις πόσο έκανε η παλιότερη) πάρ'την και αν δεν ικανοποιήσεις σε κάτι, την παίρνω εγώ :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Όντως είναι διαφορά, αλλά σαν την 27αρα δεν υπάρχει άλλη. Τα πάντα βέβαια είναι θέμα συνήθειας. Εγώ είμαι καλά με 2 x 1920 x 1080 και σίγουρα δεν θα τις άλλαζα τώρα για 2 x 1920 x 1200, αλλά για μια 2560 χ 1600 (27ara) και 2 x 1600 x 900 (20ara)!

Link to comment
Share on other sites

Ενταξη φοβερη και η 27" αλλα παει πολυ μαρουλι! Για να το λετε επισης πολυ καλη η 23" αλλα πιστευω με μικρη διαφορα τα ~150ε για την διαφορα του contast με την 24"... Εαν δεν εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο ειμαι ηδη πεπησμενος οτι θα παω για 24"(και αν δε κανει caution εισαι σε standby)!!! :)...

Link to comment
Share on other sites

Δεν παίζει πρόβλημα με τα 24άρια στην πράξη - ούτε με τα gray to gray milliseconds ούτε με το input lag.

Αν με ρωτούσες για το 27άρι dell και ήσουν απαιτητικός gamer τότε η απάντηση θα ήταν λίγο διαφορετική...

Link to comment
Share on other sites

Ηρεμα παιδια ενταξη δε κατεβηκα και απο τον Αρη! Caution εχεις δικαιο στα 27" υπαρχει μεγαλης ταξης διαφορα... Και επειδη το game ειναι ενα με εμενα(αλλα και λογο κοστους μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας) 27" ειναι δυσχρειστα κατ εμενα

Y.Γ: οποιος μπορει ας μπει λιγο στο section Gpus Ati/Amd σε ενα αρθρο μου περι 6950 dirt3 edition να μου δωσετε μια λυση σας!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now