Edito

παστούλα για την καρτα γραφικων και cpu

Recommended Posts

θελω να αγορασω μια παστούλα για την καρτα γραφικων και cpu Phenom II 4 955 ποια λετε να ειναι καλυτερη??σε αυτα τα καταστηματα θα γίνει η αγορα (plaisio.gr e-shop.gr & visionstudio.gr)

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Από όσες υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα Ελληνικά καταστήματα, οι καλύτερες για αερόψυξη/υδρόψυξη/ψύξη υπό του μηδενός είναι οι Gelid Extreme και Arctic MX-2 :)

http://www.ntl.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=26&flypage=flypage.tpl&product_id=460&option=com_virtuemart&Itemid=563&lang=el & http://www.ntl.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=436&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=518&lang=el :)

Link to comment
Share on other sites

για να μήν ανοίγω καινούριο θέμα, η αγορά indigo extreme αξίζει?

Εξαρταται . Προσωπικα ουτε για πλακα δεν αξιζει. Εγω αλλαζω cpu και ψυκτρα καθε μερα , οποτε χρειαζομαι κατι που να αποδιδει καλα και να ειναι φθηνο .

Η indigo κοστιζει 25 Ευρω για να την φερεις Ελλαδα και κανει για 2 χρησεις μονο .

Εχει διαδικασια τοποθετησης με ιεροτελεστια και θα σου δωσει κανα βαθμο το πολυ κερδος απο μια αλλη καλη παστα (Σε λιγες μερες θα ανεβασω ενα μινι συγκριτικο) .

Link to comment
Share on other sites

H ac5 ΠΟΤΕ δεν ηταν επικινδυνη(ηλεκτρο-αγωγιμη).ολα ειναι ενας ΜΥΘΟΣ που καποιος ξεκινησε. το διαβασα τις προαλες απο την ιδια την εταιρεια οτι δεν ισχυουν αυτα,αλλα μπορεις να το τσεκαρεις και μονος σου σε μια vga που να εχει εγγυηση!!:P

(τοχω κανει το πειραμα!!:P:p)

Link to comment
Share on other sites

Οι πατάτες έλειπαν:hehe:

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

του καηκε?!!:hehe:

εχω την εν λογω παστα (οχι σοκολατινα) για ολες τις χρησεις ποτε δεν εχω χασει κατι!!:P μια 295gtx ηθελα να καψω καποτε και ειχα βαλει μιση παστα χωρις αποτελεσμα!!:P:p και τωρα στην vga μου που εχω αλλαγμενη ψυκτρα αυτη εχω,δεν εχω χρονο να ψαξω τωρα γτ περιμενω την γυναικα απο το εξωτερικο,το ελεγε ξεκαθαρα ενα αρθρο google it for me!:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now