stefpats

Περιεργο αυτοκολλητο επισυμανσης σε συσκευασια μητρικης

Recommended Posts

Ενας φιλος προσφατα πηρε την Asus maximus extreme Z και οταν πηγα να στησουμε τον υπολογιστη παρατηρησα ενα αυτοκολλητο εξωτερικα στην συσκευασια της μητρικης,που δεν εχω ξαναδει,ουτε μπορω να εξηγησω ακριβως.ειναι το παρακατω:

img0948q.th.jpg

Ξερει κανεις περι τινος προκειται; σημαινει κατι το ιδιατερο η' μηπως προκειται για κανενα πακετο sample μητρικης η' κατι τετοιο;Αν ξερει καποιος ας με διαφωτισει..

Link to comment
Share on other sites

Όλες το έχουν. Αποκλέιεται να μην το έχεις ξαναδεί σε καινούργια ζελατινάτη μητρική της Asus. Δεν σημαίνει κάτι. Απλώς αναφέρει ότι το δέσιμο του υπολογιστή πρέπει να γίνεται από άτομα με γνώση πάνω στο αντικείμενο. ;)

Link to comment
Share on other sites

δεν το έχουν ολες ωρε και δεν έχει καμία σχέση με την asus...οτι προιον ειναι απο oktabit το έχει, αυτοι τα βάζουν για να μην εχουν προβλήματα με μη έχοντες τεχνικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο ;)

Link to comment
Share on other sites

δεν το έχουν ολες ωρε και δεν έχει καμία σχέση με την asus...οτι προιον ειναι απο oktabit το έχει αυτοι τα βάζουν για να μην εχουν προβλήματα με μη έχοντες τεχνικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο ;)

ΤΟ ίδιο αυτοκόλλητο είχε και μια MSI που αγόρασα για ένα φίλο πριν μήνες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now