DBC

Kindle Fire: Θα επιδράσει στις πωλήσεις του iPad;

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Kindle Fire: Θα επιδράσει στις πωλήσεις του iPad]http://reviews.hwbox.gr/news/apple.jpg[/NEWS_IMG]Αν και η Amazon δεν έχει καν παρουσιάσει το Kindle Fire tablet της βασισμένο σε Android, (υπενθυμίζεται ότι αναμένεται στις 15 Νοεμβρίου) αλλά δύο ξεχωριστές έρευνες αποκαλύπτουν ότι το συγκεκριμένο tablet ίσως κάνει τους χρήστες να σκεφτούν σημαντικά πριν προβούν στην αγορά του δημοφιλούς iPad της Apple. Διάφορα στατιστικά δεδομένα αποδεκνύουν την άποψη αυτή. Συγκεκριμένα μια έρευνα που διαξήχθη ανάμεσα σε 2,600 άτομα, απέδειξε ότι ένα 5% έχουν ήδη προπαραγγείλει το Kindle Fire σε αντίθεση με ένα 4% που ήταν το ποσοστό των καταναλωτών που είχαν σκοπό να αγοράσουν το iPad όταν θα γινόταν διαθέσιμο. Τί σημαίνει όμως αυτό για τις δύο εταιρείες, Apple και Amazon;

Σημαίνει αφενός ότι για την Apple, που αυτή τη στιγμή το iPad αποτελεί ηγέτης στην αγορά tablet, το Kindle Fire θα κερδίσει αρκετό έδαφος από την πίτα της και αφετέρου ότι η Amazon θα πουλήσει αρκετά Kindle Fire tablets. Άμεσα ερωτήματα που προκύπτουν είναι, θα ρίξει στην μάχη η Apple ένα φθηνότερο iPad; Θα κάνει η Amazon ένα μεγαλύτερο tablet κοντά στην τιμή του iPad αλλά με περισσότερα χαρακτηριστικά; Stay tuned.

Edited by DBC
Link to comment
Share on other sites

Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνιστικότητα, γιατί η αλήθεια είναι ότι ακριβώς επειδή μέχρι τώρα δεν υπάρχει αντίπαλος, η Apple έχει κυριολεκτικά ξεφύγει στις τιμές!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now