GoriLLakoS

Έφτασε το τέλος των AMD Phenom II & Athlon II επεξεργαστών

Recommended Posts

[news_img=Έφτασε το τέλος των AMD Phenom II & Athlon II επεξεργαστών]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/news_img]Από την κρύα Νορβηγία έκαναν τον γύρο του κόσμου αυτή την φορά τα νέα για την διακοπή κατασκευής και πώλησης των AMD Phenom II & Athlon II επεξεργαστών !

Σύμφωνα με το nordichardware.com, μπορεί οι Bulldozer "FX" να μην πέισανε τους γνώστες του αθλήματος, αλλά με την μαγική λεξούλα "8 Core" πέισανε πολλούς marketing oriented πελάτες και μη γνώστες του αθλήματος !

Δυστηχώς, θύμματα των πωλήσεων τους πέσανε οι ίδιοι οι AMD επεξεργαστές της οικογενέιας Phenom II και Athlon II οι οποίοι και είχαν πολύ καλή τιμολογιακή πολιτική αλλά και ήταν απο τις πιο value for money λύσεις !

Το πρόβλημα πάλι παραμένει στην AMD καθώς στα plant της κατασκευάζονται τόσο οι παλιοί 45nm όσο και οι νέοι 32nm επεξεργαστές της και κάποιος απο τους δύο πρέπει να σταματήσει ! Η λογική λέει ότι σταματάνε οι παλιοί μιας και οι νέοι....είναι νέοι και δεν γίνεται να σταματήσουν ! Έτσι, λοιπόν η AMD θα σταματήσει να στέλνει Athlon II και Phenom II στους διανομέις της, με μία όμως εξαίρεση, τούς "Zosma" 6 core Phenom II X4 960T οι οποίοι θα συνεχίσουν έως ότου τελειώσει όλο το stock που υπάρχει τώρα, οι οποίοι με λίγη τύχη μπορούν να ξεκλειδώσουν οι 2 "κλειδωμένοι" τους πυρήνες !

[img_ALT=Έφτασε το τέλος των AMD Phenom II & Athlon II επεξεργαστών ]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54eda738d77524.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now