p_under

Cooler Master ANNIVERSARY: 20 χρονών πλέον η Cooler Master

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Cooler Master ANNIVERSARY: 20 χρονών πλέον η Cooler Master]http://reviews.hwbox.gr/news/coolermaster.jpg[/NEWS_IMG]Η Cooler Master στα πλαίσια της συμπλήρωσης το εικοστού έτους λειτουργίας της, θέλει να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές της με πολλά δώρα. Ναι, καλά ακούσατε, η Cooler Master έχει γενέθλια και το γιορτάζει κληρώνοντας πολλά δώρα σε ένα contest που θα κρατήσει μέχρι την 10η Ιουλίου. Το μόνο που πρέπει να κάνετέ, είναι να μπείτε στην σελίδα του διαγωνισμού της και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, καθώς και να κάνετε register ένα serial number από Cooler Master προϊόν. Με την μέθοδο αυτή η αγαπημένη μας Cooler Master θα κληρώνει κάθε μήνα - την 10η ημέρα, πολλά πλούσια δώρα! Happy Birthday Cooler Master...

[img_ALT=Cooler Master ANNIVERSARY: 20 χρονών πλέον η Cooler Master]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f0d123fa4f9c.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή εταιρεία. Να τα εκατοστήσει. Δεν ξέρω πάντως τι θα φτιάχνει σε 80 χρόνια, αλλά πιστεύω πως θα φτιάχνει κυβάκια που διαστέλλονται εμφανίζοντας μια οθόνη στον αέρα σαν ολογραφία.

Link to comment
Share on other sites

Που να εχει το SN το cosmos S ? θα υπαρχει καπου μετα το modding που εφαγε ? Ξερει κανεις ?

συνήθως είναι ένα αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του κουτιού μαζί με το barcode του!!! αν το έκανες modding με βάψιμο και τέτοια... πάει!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now