George_o/c

CES 2012: SilverStone Zeus 1350W (ZM1350) - Hail to the king?

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2012: SilverStone Zeus 1350W (ZM1350) - Hail to the king?]http://reviews.hwbox.gr/news/silverstone.jpg[/NEWS_IMG]Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα της SilverStone. Όπως και να 'χει, η εταιρεία θρύλος που ειδικεύεται σε τροφοδοτικά και κουτιά για ηλεκτρονικούς υπολογιστές δεν θα μπορούσε να λείπει από τα φώτα της δημοσιότητας που συγκεντρώθηκαν στην CES 2012. Για να τραβήξει ακόμα περισσότερο κόσμο στο booth της, παρουσίασε το νέο Zeus 1350W PSU με κωδική ονομασία ZM1350. Ερχόμενο με διαστάσεις 150 x 86 x 233 χιλιοστά, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί, διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα τροφοδοτικά λόγω του μεγάλου μήκους του.

Το SilverStone Zeus 1350W υπόσχεται να μην σας προδώσει ποτέ, τροφοδοτώντας το σύστημα με 105A στην μονή +12V γραμμή. Η ψύξη των υποσυστημάτων του επιτυγχάνεται με έναν 80mm ανεμιστήρα, του οποίου ο παραγόμενος θόρυβος κυμαίνεται από 21 μέχρι 40dBA. Εκτός του ότι είναι fully modular, το ZM1350 φέρει πιστοποίηση 80+ Silver.

Όσο για την τιμή του; Προς το παρόν παραμένει άγνωστη...

[img_ALT=CES 2012: SilverStone Zeus 1350W (ZM1350) - Hail to the king?]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f0f82d4e5333.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Και απορω, λεει ξεκαθαρα: "μεγαλυτερο μηκος κουτιου",

εναν φαν 140αρι ή εστω 120αρι, δεν μπορουσαν να βαλουν ?!?

Κάτι δεν θα τους έβγαινε στο design - δεν νομίζω οι silverstonάδες να μην το σκεφτήκαν... Απλά αν είναι "sandwich" τα pcb (όπως στα Etasis πουχου) δεν γίνεται να βάλεις μεγάλο fan κάπου :/

Πάντως μπορεί να είναι άψογο psu - απλά το 80άρι με το που το βλέπεις, στρίβεις...

Link to comment
Share on other sites

Νικόλαε τα παιδιά το λένε από την άποψη του ότι αυτά τα fans σε καμία περίπτωση δεν αγγίζουν τα CFM ενός 120mm ή ενός 140mm και επιπλέον είναι λιγάκι θορυβώδη. Δες ας πούμε ότι σε full RPM το fan του Zeus φτάνει τα 40dBA - ακούγεται αρκετά με λίγα λόγια.

Να ξέρεις ότι οι extreme overclockers, που ΠΟΤΕ δεν νοιάζονται για τον θόρυβο, σίγουρα δεν θα έχουν πρόβλημα. Βλέπουν ότι μιλάμε για ένα από τα δυνατότερα single rail τροφοδοτικά της αγοράς, οπότε χέστηκ@ν για τα πολλά dBA.

Το μεγάλο κοινό όμως που θα αγοράσει ένα τέτοιο τροφοδοτικό, δηλαδή οι high-end gamers και γενικότερα οι enthusiasts, με το που δει τον 80mm ανεμιστήρα πολύ απλά θα κοιτάξει κάτι άλλο. Υπάρχουν τόσες προτάσεις από τους ανταγωνιστές της SilverStone που σίγουρα θα βρει ένα PSU που θα τον καλύπτει καλύτερα. Ακόμα κι αν σου ορκίζεται ο άλλος ότι τα dBA δεν είναι πολλά και ότι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει, να είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θα το περιλάβουν στις επιλογές τους οι gamers/enthusiasts. Μην ξεχνάς ότι αυτοί δίνουν και πολύ μεγάλη σημασία στο θόρυβο στις περισσότερες των περιπτώσεων ;)

Για αυτό λέει ο caution ότι ο 80cm ανεμιστήρας είναι deal-breaker στην κυριολεξία!

Link to comment
Share on other sites

μ'αρεσει πολυ αυτο το σαγρε στα τροφοδοτικα...

το συνηθιζει και η Enermax...

Φαντασου να το εκαναν glossy !!! σα ψευτοκατασκευη θα φαινονταν μετα.

Συμφωνω με τον Γιωργο για το φαν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now