JC_Denton

Crysis Warhead

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://img50.imageshack.us/img50/2449/logocrysisji1.png[/WRAPLEFT] Όλοι θα θυμόμαστε καλά την είδηση για την παύση της υποστήριξης του Crysis από την Crytek. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, αυτή η απόφαση δεν πάρθηκε αβίαστα, αλλά είχε το σκοπό της, ενώ υπόσχονταν ότι το νέο τους project θα ενθουσίαζε τους χρήστες.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε εκείνο το νέο, η Electronic Arts είχε ήδη κατοχυρώσει κάποια ονόματα όπως Crysis Wars, Crysis Warhead, κτλ, για μελλοντική χρήση. Οι φήμες λοιπόν στο διαδίκτυο έδιναν και έπαιρναν σχετικά με την επόμενη κίνηση της εταιρείας, που σχεδόν όλοι περίμεναν να είναι ένα sequel στο επιτυχημένο Crysis.

Έτσι λοιπόν, μόλις σήμερα, η Crytek μας δίνει ένα teaser για το νέο της τίτλο, που δεν είναι άλλος από το Crysis Warhead. Με τη φωτογραφία του Βρετανού πεζοναύτη Psycho να δεσπόζει και το όνομα του νέου τίτλου, οι πληροφορίες που μας δίνονται δεν είναι και ιδιαίτερα πολλές, αλλά αναμένεται να μάθουμε περισσότερα πολύ σύντομα.

Προς το παρόν πάντως, κανείς δε γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο για το Warhead - είναι ένα expansion ή ένα sequel? Θα βγει μόνο για PC ή και για κονσόλες? Μόλις μάθουμε περισσότερα, θα σας ενημερώσουμε.

warheadteaserfr3.jpg

Η εικόνα από το επίσημο site του Crysis

Link to comment
Share on other sites

Έχει να φάει φτύσιμο από πολύ κόσμο... Εγώ προσωπικά ΑΝ είναι καλό κι ΑΝ παίζει στο σύστημά μου, θα το "αγοράσω" έτσι για το σπάσιμο κι κι αντίποινα στο θεατρινισμό των τελευταίων μηνών

Link to comment
Share on other sites

F%$^ck 'em!!!

Ετοιμάζεται COD-5...:)

Αυτός είσαι... Εγω από τότε που βγήκε παίζω multiplayer το cod4 και δεν το έχω βαρεθεί, τα σπάει το παιχνίδι, σήμερα βγήκε και το νεο patch με χάρτες και διορθώσεις και θα πορωθούμε ακόμα περισσότερο. Το cod5 θα επιστρέψει πάλι στον Β' παγκόσμιο, το οποίο δεν μου άρεσε πολύ, θα ήθελα να συνέχιζε στο παρόν, αλλά λένε ότι θα είναι φοβερό το παιχνίδι. Επίσης κάτι άκουσα για cod6!!! Το cod5 θα είναι έτοιμο τον Νοέμβριο...

Link to comment
Share on other sites

Pacific μάλλον. ΜΑΚΑΡΙ να βάλουν καμιά φάση από ναυμαχία Midway και τέτοια διάφορα, με τα θωρηκτά και τα αεροπλανοφόρα...:H:

Ερ...

Για το Crysis δε λέγαμε??

:D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, νέες πληροφορίες. Το Warhead θα είναι μια παράλληλη ιστορία με το Crysis, με πρωταγωνιστή τον Psycho. Λένε μάλιστα πως "στην άλλη πλευρά του νησιού τα πράγματα είναι πολύ πιο έντονα και εκρηκτικά από ότι μπορείτε να φανταστείτε". Η μηχανή που θα χρησιμοποιεί είναι η Cry Engine 2 με αρκετά νέα optimizations και tweaks - ίσως γι αυτό δε βγάλανε το "graphics patch" τελικά.

Ο Cevat Yerli είπε ότι θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν το storytelling τους, καθώς και να κάνουν πιο ελαφριά τη μηχανή γραφικών, ταυτόχρονα προσθέτοντας και μερικά νέα εφέ για τους πολύ απαιτητικούς. Αναμένεται το φθινόπωρο και μάλιστα οι φήμες λένε...PC only.

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο. Έχουμε και λέμε:

  • Το παιχνίδι, όπως αναμενόταν, είναι η παράλληλη ιστορία του Psycho στα γεγονότα του Original Crysis.
  • Κυρίως λαμβάνει χώρα στην άλλη πλευρά του νησιού.
  • Λιγότερο γραμμικό gameplay, περισσότερη ελευθερία από το Original.
  • Ίδιες δυνάμεις στη στολή, ίσως μερικές ακόμα να αποκαλυφθούν ως "έκπληξη".
  • Διάρκεια Singleplayer Campaign: 8 με 10 ώρες.
  • Τουλάχιστον 2 νέα όπλα: Grenade Launcher και διπλά SMG.
  • Βελτιωμένο AI στους αντιπάλους, με καλύτερη οργάνωση και τακτικές.
  • Νέα οχήματα που περιλαμβάνουν το Armored Scout Recon (ένα Jeep με πολυβόλο) και το Hovercraft.
  • Καλύτερο Optimization στα γραφικά, για να τρέχει ταχύτερα από το Original, με το ίδιο hardware.
  • Δε θα χρειάζεται DirectX10 για να τρέχει στα Maximum.
  • Διάλογοι επιμελημένοι από τη Susanna O'Connor που δούλεψε και στο Bioshock.
  • Τελείως Stand-Alone τίτλος, δεν είναι ένα Add-on αλλά ένας πλήρης τίτλος.
  • Το τελευταίο τεστ πριν το Crysis 2 - αν πάει το Warhead καλά σε πωλήσεις, θα αυξήσει την πιθανότητα για την ύπαρξη 2ου μέρους στη σειρά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now