johnkerveri

Google: Αντίδραση για τα νέα privacy settings

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Google: Αντίδραση για τα νέα privacy settings]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354d8d155e6c0b4.jpg[/NEWS_IMG]Αναλυτές απ'όλο τον κόσμο κριτικάρουν τα νέα privacy settings της Google που θα εφαρμοστούν από 1 Μαρτίου. Η Google θα επιτρέπει την κοινή χρήση των privacy settings από όλες τις υπηρεσίες της, φέρνοντάς έτσι την μία πιο κοντά στην άλλη. Έτσι θα μπορέσει να εισάγει και έναν νέο τρόπο αναζήτησης για τους χρήστες της και όπως δήλωσε η ίδια η εταιρία "Εάν είστε εγγεγραμμένος στο Google θα μπορούμε να σας προτείνουμε ερωτήματα αναζήτησης και να προσαρμόσουμε τα αποτελέσματα των αναζητήσεών σας ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας στο Google+ το Gmail και το youtube".

Όσοι κριτικάρουν την επιλογή αυτή της Google, πιστεύουν πως για οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει πρώτα να λαμβάνεται υπ'όψιν και η γνώμη των χρηστών λέγοντας "Είναι σημαντικό για εταιρίες όπως η Google, να λαμβάνουν υπ'όψιν τις ανησυχίες των χρηστών για την ιδιωτικότητά τους και να ενημερώνουν για οποιαδήποτε αλλαγή, καθώς σε αντίθετη περίπτωση όχι μόνο χάνεται η εμπιστοσύνη προς την εταιρία, αλλά υπάρχει και κίνδυνος λόγω μη συμμόρφωσης με τον νόμο περί προστασίας των δεδομένων". Παρ'όλα αυτά όμως η Google επιμένει πως οι νέοι κανόνες για τα privacy settings θα βελτιώσουν την χρήση των υπηρεσιών της.

[img_ALT=Google: Αντίδραση για τα νέα privacy settings]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/40614f205d173b7ee.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Sorry, αλλά απλά κάνουν ενοποιήση στο σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουν, τα στοιχεία μας τα είχαν καταχωρημένα σε ένα single φάκελο εδώ και καιρό, αλλά υπήρχαν temporary files στο κάθε κομμάτι που απλά έκαναν τελικώς sync.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now