johnkerveri

AMD Radeon HD 7950: Την υιοθετεί και η MAINGEAR!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Radeon HD 7950: Την υιοθετεί και η MAINGEAR!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7ee684ad7dc.jpg[/NEWS_IMG]Η βραβευμένη MAINGEAR, πρόσθεσε την AMD Radeon HD 7950 στις desktop προσφορές τις. Παρόμοια με τα γραφικά της HD 7970, τα αντίστοιχά γραφικά της HD 7950 φτάνουν την gaming εμπειρία σε νέα επίπεδα. Με την αρχιτεκτονική GCN, οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές και η ποιότητα εικόνας υψηλή, ενώ με την τεχνολογία Eyefinity οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν μέχρι και έξι οθόνες, απολαμβάνοντας έτσι υψηλή ποιότητα βίντεο HD. Επιπλέον με το App Acceleration της AMD, οι διαδικασίες encoding, transcoding και decoding στα βίντεο γίνονται ακόμη πιο εύκολες και γρήγορες.

Σε συνδυασμό με τις EPIC βελτιώσεις, όπως η EPIC 180 liquid cooling και η EPIC Audio Engine, η MAINGEAR προσφέρει μοναδική εμπειρία gaming, η οποία συμπληρώνεται και από την δυνατότητα της AMD Radeon HD 7950 να προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας ακόμη και στα παιχνίδια που απαιτούν DirectX 11.

"Οι χρήστες που ψάχνουν μία σίγουρη λύση δεν χρειάζεται παρά να ψάξουν ένα σύστημα της MAINGEAR, εξοπλισμένο με EPIC βελτιώσεις και κάρτα γραφικών της σειράς AMD RADEON HD 7900", δήλωσε ο Wallace Santos, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της MAINGEAR.

Όλα τα προϊόντα της MAINGEAR έχουν εγγύηση 3 ετών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα desktop της MAINGEAR που χρησιμοποιούν την AMD Radeon HD 7950 μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της MAINGEAR.

[img_ALT=AMD Radeon HD 7950: Την υιοθετεί και η MAINGEAR!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/40614f29a6db08458.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now