p_under

Patriot SSD: Με σάρκα και οστά τα Patriot SSD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Patriot SSD: Με σάρκα και οστά τα Patriot SSD]http://reviews.hwbox.gr/news/patriot.jpg[/NEWS_IMG]Καθώς όλες οι εταιρίες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έκθεση CeBIT που θα λάβει χώρα στο Ανόβερο, η Patriot ανακοίνωσε τις ονομασίες τριών SSD σειρών. Δίχως πολλές πληροφορίες τα Wildfire Pro, Wildfire SE και τα mainstream Magma drives της Patriot θα αποτελούνται από SATA 6 Gb/s drives, και πιο συγκεκριμένα τα Wildfire Pro προϊόντα θα αποτελούν την σειρά ναυαρχίδα της εταιρίας με SandForce SF-2281 ελεγκτή και υψηλές επιδόσεις, τα Wildfire SE θα έρθουν πιθανότατα με τον ίδιο controler και λίγο χαμηλότερες επιδόσεις και τα Magma drives τα οποία χαρακτηρίζονται ως value series θα έρθουν πιθανώς με Marvell ή OCZ-Indilinx controler. Τέλος, περισσότερα θα γίνουν γνωστά στην αναμενόμενη έκθεση CeBIT 2012 .

[img_ALT=Patriot SSD: Με σάρκα και οστά τα Patriot SSD]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f316a98c384a.jpg[/img_ALT]

Edited by p_under
Link to comment
Share on other sites

Η HTC θα της κανει αραγε μυνηση για την ονομασια Wildfire? :hehe:

Η αμερικάνικη Patriot είναι που θα κάνει μύνηση στην HTC. "First come, first served" δεν υπάρχουν για τους αμερικάνους. :)...

Μην φτάσουν να κάνουν μύνηση στον Βεζούβιο για το Μάγμα να φοβάσαι...

Πέρα την πλάκα, μία χαρά δίσκοι δείχνουν. Αρκεί βέβαια να τους βάλουν καλές μνήμες, γιατί ο controller από μόνος του δεν λέει κάτι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now