Edito

Wireless σημα

Recommended Posts

Γεια σας και παλι , το προβλημα μου αυτη τη φορα ειναι οτι πιανω ιντερνετ απο ενα γειτονα η απο τον δημο[ ειναι χωρις κωδικο] αλλα εχει αθλιο σημα ..Εχω βαλει αυτη την καρτα δικτυου

HAMA 62734 WIRELESS LAN USB 2.0 ADAPTER 54MBPS - WIRELESS - E-SHOP.GR εψαξα λίγο στο ιντερνετ και διαβασα για access point η repeaters το θεμα ειναι οτι στο δικτυο λεει BELKIN REPEATER 2 δηλαδη ξεχναω την επιλογη του repeater..To access point ειναι κατι σαν την ασυρματη καρτα αλλα με πολλα extra?Και κατι για κατάλληλο καλώδιο δηλαδη ?Εγω εχω 2m usb καλώδιο το απλο νομιζω.Το σημα που εχω ειναι ασθενης και λιγες φορες μετριο μπορώ να κάνω κάτι ή αδικα ασχολούμαι..

Link to comment
Share on other sites

Κάτι τέτοιο

USB WI-FI ADAPTER HIGH GAIN Wireless-G Adapter

ή

NETWORK :: TP-Link netcard USB to Wireless TL-WN722NC 150 Mbps - Visionstudio.gr

ή

pc1

γενικά κάτι με μεγάλη ευαισθησία και high gain χαρακτηριστικά. Γενικά αυτά κάνουν θαύματα σε σχέση με τα τυπικά usb απλά, ρίξε ένα καλό google για το ποιο θεωρείτε το καλύτερο αυτό τον καιρό, γιατί έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ. Επίσης στο ebay παίζουν κινέζικα με 20-30ευρώ που τα σπάνε απλά :)

Link to comment
Share on other sites

Το LEVEL ONE διαβασα οτι εχει εμβελεια 150m μεσα στο σπιτι και εξωτερικα 300m

ειμαι αναμεσα στο

LEVEL ONE WUA-0614 150M WIRELESS N USB ADAPTER - WIRELESS - E-SHOP.GR

or

CRYPTO AIRDATA 150 PLUS S2 USB - WIRELESS - E-SHOP.GR

θα κάνω τίποτα ή θα δώσω ακυρα λεφτα?Βασικα το δικο μου στο e-shop λεει Μέγιστη Ακτίνα Δράσης: 350 μέτρα. HAMA 62734 WIRELESS LAN USB 2.0 ADAPTER 54MBPS - WIRELESS - E-SHOP.GR

Link to comment
Share on other sites

Αφου σου εξηγεί τόση τόση ώρα ο caution οτι θες κάτι σε high gain και σου βρηκε και όλες τις διαθεσιμες εκδοχές. Η μήπως δεν διαβασες οτι σου εξηγησε? Γιατι βλέπω οτι συνεχιζεις να ποσταρεις απλα usb wifi με το μονο κρητιριο σου να ειναι η τιμή!!

Δεν καταλαβαίνω παίρνεις απο αλλού τσαμπε νετ και σου φαίνονται πολλά τα 40? που θα δώσεις μια φορά ώστε να μπορεσεις να κάνεις τη δουλειά σου?

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Αν σου πω οτι δεν ξερω καν τι είναι το hight gain .. ^^.Το θέμα είναι ότι θέλω να πάρω και καρτα γραφικων και μ ερχονται ολα μαζεμενα.Μην αρπάζεσαι ειδα τα link του και νομιζα οτι θα υπαρχει κατι αντιστοιχο με αυτο NETWORK :: TP-Link netcard USB to Wireless TL-WN722NC 150 Mbps - Visionstudio.gr και στο e-shop.gr or plaisio.gr Δεν εχω προβλημα να το παραγγειλω αν αυτο λες απλα 40e μου φαίνονται πολλά για το αλλο..

Link to comment
Share on other sites

Δεν αρπαζομαι βρε :) ....και το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολοι καιροι, απλα αφου σου εξηγει τι χρειαζεσαι για την δουλεια που θες να κάνεις και αντι να διαβασεις τι κανει το high gain και να ψαξεις συμφωνα με αυτο το κριτηριο, πάλι πας και ψαχνεις με κριτηριο την τιμή αυτο εννοω....οτι ψάχνεις με λάθος τρόπο ενω εχει ξακαθαριστεί τι χρειάζεσαι ;)

BTW το TP LINK TL-WN722NC εχει δοκιμαστεί και αποδίδει καλά για τα λεφτά του....οπότε αφου έχει και καλή τιμή τσιμπα το....παντως για να ξέρεις σαν το GEETEK GT-H5DN δεν ειναι...εννοω οτι αν είσαι σε δυσκολο σημειο παλι κάποιες μέρες θα έχεις probs!!

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now