Recommended Posts

Τωρα τελευτεα παρατηρουσα οτι το ps3 μου ηταν αρκετα αργο σε loading menus και σε loading areas κατα την διαρκεια του gaming κατι το οποιο πρωτα δεν παρουσιαζε.

To εκανε πλεον σε βαθμο που αρχησε να γινεται αρκετα ενοχλητικο και ο δισκος να ακουγεται πλεο πολυ εντονα σε σχεση με πρωτα.

Οποτε αρχισα να ψαχνομαι...εκανα system rebuild data base που ειναι κατι σαν defragment για το Λ.Σ του ps3.Καλητερεψε λιγο η κατασταση αλλα μεσα μου ενιωθα το προβλημα των baracuda μου.Βγαζω δισκο κανω φορματ και ελεγχο κατευθειαν.

Ελεος δηλαδη. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ αυτη η seagate το εχει μαμησει το θεμα ειλικρινα.

ps3hdd.png

Εχω δισκους maxtor απο το 2001 με βρωμιες μεσα που δουλευουν μερα νυχτα και η health ειναι 100%.Εχω wd δισκους 6-7 χρονων το τι εχουν τραβιξει δεν λεγετε health 100%.

Δυο μπαρακουντα αλλαξα και οι δυο οσο περνουσαν οι μερες ψωφαγαν μεχρι που ψωφισαν ουτε firmware τους εσωσε ουτε τιποτα.Μετα ενας αλλος παλι seagate δεν θυμαμαι μοντελο τον ειχα για αποθηκη ψωφισε και αυτος.

Ρε μεχρι και στο ps3 εφτασε η χαρη της?τι κακο ειναι αυτο.

Παλη σε εξοδα θα μπουμε.Ευτυχως εκανα backup τα παντα ολα.

Link to comment
Share on other sites

Eμενα να δεις....:victory:...

Οσον αφορα αυτο που μου ειπες Μιχαλη τεριαζει,δουλευει μια χαρα στο fat ps3 πρωτης φουρνιας και εχει πολυ καλητερα loadings,και 3.5 μπορεις να βαλεις με επεκτασιμο καλοδιο τροφοδοσιας αλλα μπορεις να βαλεις μεχρι και SSD;) ο οποιος εκτοξευει το ps3 σε αλλη διασταση.Οποτε ειμαι αναμεσα η σε 7.200

η σε καποιον 60αρι φθηνο ssd.Aπλα οτι δισκο και να βαλεις δουλευει σε σατα 1 mode γιατι μεχρι εκει υποστιριζει ο controler του ps3.

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφερον, δεν το ειχα ψαξει ποτε...

Τωρα κοιταζω να δω ισως του ειξω μια υδροψυξη γιατι εμενα τα εχει φτυσει ο ανεμιστηρας και κανει σαν την cobra της delonghi, 2500W, κτλ...

Σου στελνω το πμ που λεγαμε το απογευματακι!

Link to comment
Share on other sites

Από την άλλη όμως, εγώ έχω αρκετούς Seagate Barracuda δίσκους χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ στο παρελθόν έχω χάσει 320άρη w/d. Δεν λέω ότι γενικά η Seagate δεν έχει πέσει σαν εταιρεία... Επίσης σίγουρα δεν την έχουν στην υπόληψή τους όσα άτομα την είχαν το 2007 πχ, αλλά και πάλι δεν έχει να λέει αυτό. Είναι μεμονωμένα τα περιστατικά :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now