Hurry38

HDMI σε Video In - Video Out ?

Recommended Posts

Γεια σε ολους.

Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιοσ μετατροπεας απο hdmi καρτα γραφικων σε video in video out,δλδ να παιρνει εικονα και ηχο απο καρτα γραφικων σε video in video out.

Μου κανει και καρτα γραφικων με video in video out pci η pci express.Αν ξερει κανεις ας μου πει καθως επισης και που το πουλανε.

Επισης καρτα βιντεο που να ειναι συμβατη με media encorder.Αν εχει κανεις κατι τετοιο και το πουλαει θα το αγοραζα ευχαριστως.

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

'Η κάνεις λάθος στην διατύπωση, ή απλά ζητάς να έχεις είσοδο σήματος από την έξοδο της κάρτας. Δεν μπορείς να κάνει κάτι τέτοιο :)

Link to comment
Share on other sites

ισως να κανω λαθος διατυπωση.Εχω ενα φιλο που δουλευει σε ραδιοφωνικο σταθμο και θελει μια καρτα γραφικων νεας τεχνολογιας αλλα που να μπορει να εχει video out για να λαμβανει σημα απο τον υπολογιστη στην καμερα η να βαζει βιντεο απο την καμερα στον υπολογιστη,δεν εχω καταλαβει ακριβως γιατι δεν εχω ασχοληθει με αυτα.Μια απλη καρτα γραφικων pci express με εξοδο video out μου κανει?

Link to comment
Share on other sites

Με μια απλή κάρτα, που έχει έξοδο HDMI δεν θα μπορέσεις να εισάγεις σήμα στον υπολογιστή. Δηλαδή capturing δεν κάνουν οι απλές κάρτες.

Κοίτα καλύτερα αν η κάμερα έχει κάποια άλλη έξοδο (firewire/usb) από την οποία να μπορείς να κατεβάσεις τα αρχεία του βίντεο. Αν είναι αρχαία (ή κάμερα), τότε χρειάζεσαι μία κάρτα με δυνατότητα VIVO (video in-video out) ή κάποια πιο ειδικευμένη κάρτα για αναλογικά capturing ή ακόμα και κάποιον δέκτη (tuner) με αντίστοιχη δυνατότητα :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now