Recommended Posts

θέλω ένα ssd (budget: 160 euro) για τα windows και παιχνίδια μονο..επίσης κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω σχετικά με Intel® Smart Response Technology που παρέχει η z68..τι προτείνεται να βάλωτα windows και τα παιχνίδια μονο χωρίς τις εφαρμογές (antivirus,msi afterburner,ai suite κτλ) και να να κάνω partition για cache η να τα βάλω όλα στον solid?

system:

i2500k

p8z68-v pro

2tb western digital

8gb corsair 1600

Link to comment
Share on other sites

Αν ζεις με τον χώρο του solid, εννοείται ότι θα τα βάλεις όλα σε αυτόν και θα ξεχάσεις τα περί cache.

Αν δεν σε φτάνει η χωρητικότητα για τα install σου και τα προγράμματά σου, περίμενε μέχρι να μπορείς να πάρεις έναν μεγαλύτερο!

Link to comment
Share on other sites

O crucial είχε βγάλει ένα χαζοbug, το μαζέψανε με update οι άνθρωποι μέσα σε 10 μέρες και είναι γενικά bulletproof.

Ο Vertex είχε τα θέματα με τα BSOD για πολύ καιρό, πλέον πρέπει να έχουν λυθεί και αυτά αλλά νομίζω ότι ακόμα επικρατεί περισσότερη γρίνια, γύρω από το όνομά του.

Νομίζω ότι ο M4 θεωρείται πιο "εύκολος" και "ξέγνοιαστος"... από την άλλη το skroutz βγάζει πολύ λαχταριστές τιμές και για τον Vertex3, αλλά δεν ξέρω αν είναι αληθινές*.

*διαθεσιμότητες

Link to comment
Share on other sites

μόλις τελειωσα όλα τα intall για drivers και προγράμματα στα νέα windows 7 και έκανα όλα όσα γραφή στο (ssd tips and ticks) και η ταχύτητες είναι σχεδόν ίδιες.. το write δεν έπρεπε να είναι 500 mb/σ?

Link to comment
Share on other sites

ΤΙ ; Περιμένεις αποτελέσματα που αναφέρουν οι εταιρείες ; ξέχασέ το , ειδικά σε δίσκο με περασμένο λειτουργικό - προγράμματα ; Αυτοί , όχι μόνο άδειο τον μετράνε αλλά και χωρίς τσίπ μέσα, λολ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now