aRkA$

Zalman ZM750-HP Plus: Ένα τροφοδοτικό που φέρνει νέες καινοτομίες!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Zalman ZM750-HP Plus: Ένα τροφοδοτικό που φέρνει νέες καινοτομίες!]http://reviews.hwbox.gr/news/zalman.jpg[/NEWS_IMG]Η εταιρεία ZALMAN θεωρείται από τους ειδικούς στον τομέα της ψύξης υπολογιστών και η απόφαση της να ασχοληθεί με τον τομέα των τροφοδοτικών δεν θα μπορούσε παρά να φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των καταναλωτών αφού πρόκειται να διαθέσει ένα 750W PSU, από τα πιο αθόρυβα της αγοράς με στόχο την mainstream κατηγορία και με όνομα Zalman ZM750-HP Plus.

Το ZM750-HP Plus είναι ριζοσπαστικό γιατί του αντικατέστησαν τις πλάκες ψύξης από αλουμίνιο με χάλκινα heat pipes που απομακρύνουν την θερμότητα μακριά από τα ζεστά μέρη με πιο αποδοτικό τρόπο. Αφού η θερμότητα απορροφάται στο μεγαλύτερο μέρος της παθητικά, το 140mm fan περιστρέφεται σε πολύ χαμηλές στροφές κάνοντας σχεδόν αθόρυβη την όλη υλοποίηση. Στο τεχνικό κομμάτι το τροφοδοτικό φέρει πιστοποίηση 80+ Silver, active PFC, διαθέτει αποσπώμενα καλώδια και μπορεί να τροφοδοτήσει δυο κάρτες γραφικών για μεγαλύτερες συγκινήσεις στο gaming. To Zalman ZM750-HP Plus αναμένεται να κάνει σύντομα την εμφάνιση του στην τιμή των 189.50$.

[img_ALT=Zalman ZM750-HP Plus: Ένα τροφοδοτικό που φέρνει νέες καινοτομίες!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374f5fd3a935382.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Zalman ZM750-HP Plus: Ένα τροφοδοτικό που φέρνει νέες καινοτομίες!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374f5fd3a942e0c.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Zalman ZM750-HP Plus: Ένα τροφοδοτικό που φέρνει νέες καινοτομίες!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374f5fd3a94b2d4.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Zalman ZM750-HP Plus: Ένα τροφοδοτικό που φέρνει νέες καινοτομίες!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374f5fd3a95a91b.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Μένει να δούμε κανα review για να δούμε πως τα πάει στα ζόρια. Πάντως η χρησιμοποίηση heatpipes σε τροφοδοτικό δεν είναι κάτι νέο, η zalman το κάνει χρόνια τώρα. :)

Link to comment
Share on other sites

H Zalman ποτέ δεν ήταν η πρώτη εταιρία που μου έρχεται στο μυαλό όταν λέω "PSU"... χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει και κάτι κακό για τις μονάδες τις. Αν έχουν καλές τιμές@gr (ζόρι) με το καλό να έρθουν :)

Link to comment
Share on other sites

Έκαστος στο είδος του, λέει ο λαός. Είναι λοιπόν απολύτως λογικό, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται μέχρι τώρα κυρίως στον τομέα της ψύξης, να εισάγει κάτι καινοτόμο, όπως μια νέα φιλοσοφία ψύξης στα τροφοδοτικά της. Μακάρι ν'ακολουθήσουν κι άλλες τέτοια παραδείγματα, αν το πείραμα πετύχει.

Link to comment
Share on other sites

Σε ενα review θα φανει ποσο αποδοτικο ειναι και ποσο καλυ ψυξη εχει με το νεο συστημα.

Παντως στην Ελλαδα πλεον, ο βασικος παραγων θα ειναι η τιμη πιστευω και οχι τοσο τα

λοιπα χαρακτηριστικα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now