aRkA$

Sharkoon Rebel9 Aluminum U3 & Nightfall U3: Δυο mid tower cases από την Sharkoon!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sharkoon Rebel9 Aluminum U3 & Nightfall U3: Δυο mid tower cases από την Sharkoon!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354d8d1832b24ae.jpg[/NEWS_IMG]Η Sharkoon Technologies ανακοίνωσε την επίσημη διάθεση δυο mid tower cases με τα ονόματα Rebel9 Aluminum U3 και Nightfall U3. Επί της ουσίας πρόκειται για δυο ίδια cases, διαστάσεων 455mm(L) x 202mm(W) x 435mm(H) και βάρους 6kg αλλά με διαφορετική άποψη στην εμφάνιση στον τομέα της πρόσοψης (το Sharkoon Nightfall U3 έχει στην πρόσοψη έναν 120mm ανεμιστήρα με LED). Και οι δυο προτάσεις της Sharkoon διαθέτουν συμπαγή σχεδιασμό, είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο και εφοδιάζονται με USB 3.0 στο I/O front panel.

Τόσο το Rebel9 Aluminum U3 όσο και το Nightfall U3 μπορούν να φιλοξενήσουν ATX μητρικές, τροφοδοτικά πλήρους μεγέθους (ATX) μέχρι 160mm ενώ στα θετικά στοιχεία προστίθεται και η δυνατότητα τοποθέτησης high-end καρτών γραφικών με συνολικό μήκος έως 280mm, cpu cooler με μέγιστο ύψος 160mm και επτά expansion slots. Στα χαρακτηριστικά τους προσθέστε πέντε 5.25" drive bays (external), HD/AC'97 Audio connectors ενώ στο εσωτερικό των pc cases υπάρχει χώρος για τοποθέτηση μέχρι και πέντε δίσκους 3.5” ή 2.5”. Για την καλύτερη ροη του αέρα διακρίνονται άλλες τέσσερις ελεύθερες θέσεις στις υπόλοιπες πλευρές των cases για την ενσωμάτωση ανεμιστήρων διαστάσεων 120mm ή 140mm. Επιπλέον να αναφέρουμε την ύπαρξη δυο οπών στο πίσω μέρος του κουτιού που διευκολύνουν την τοποθέτηση υδρόψυξης.

Τέλος να αναφέρουμε πως η Sharkoon έχει τιμολογήσει το Nightfall U3 στα 54.90? και το Sharkoon Rebel9 Aluminum U3 στα 44.90?.

[img_ALT=Sharkoon Rebel9 Aluminum U3 & Nightfall U3: Δυο mid tower cases από την Sharkoon!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374fa7e363516b1.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Sharkoon Rebel9 Aluminum U3 & Nightfall U3: Δυο mid tower cases από την Sharkoon!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374fa7e3636cfb1.jpg[/img_ALT]

Sharkoon Press Release

Link to comment
Share on other sites

Τασο, το προσεξες αυτο:

Και οι δυο προτάσεις της Sharkoon διαθέτουν συμπαγή σχεδιασμό, είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο

Βαλε παλι διπλα τη τιμη, και θα συμφωνησεις πιστευω οτι ειναι κατι καλυτερο απο χωμα.

Και απο οσο θυμαμαι, η συγκεκριμενη εταιρεια δεν μας εχει συνηθισει σε αλλη

τιμολογιακη πολιτικη.

Gj κι απο 'μενα στην Sharkoon :righton:

Link to comment
Share on other sites

Καλή τιμή δεν λέω αλλά κακή αντιγραφή λιαν λι με μόνο την πρόσοψη από αλουμίνιο και το υπόλοιπο από σίδερο οπότε δεν είναι και κάτι το απίστευτο ή το εξωπραγματικό. Όπως και να έχει αξιόλογο προιόν.

Link to comment
Share on other sites

Καλή τιμή δεν λέω αλλά κακή αντιγραφή λιαν λι με μόνο το εξωτερικό αλουμίνιο και το εσωτερικό σίδερο. Όπως και να έχει αξιόλογο προιόν.

δεν θα διαφωνήσω αλλά τηρουμένων των αναλογιών και πόσο θα κόστιζε αν έφερνε το λογότυπο lian li, θεωρώ πως πρόκειται για μια τίμια πρόταση σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με βάση τα χαρακτηριστικά της!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now