yannis

ΑMD Embedded R-Series APU: Παρουσιάστηκε η νέα πλατφόρμα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ΑMD Embedded R-Series APU: Παρουσιάστηκε η νέα πλατφόρμα]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/NEWS_IMG]Η AMD παρουσίασε σήμερα επίσημα την νέα πλατφόρμα AMD Embedded R-Series αποτελούμενη από APUs. Οι συγκεκριμένες APUs απευθύνονται για χρήση με mid έως και high-end εφαρμογές που απαιτούν ισχυρή επεξεργαστική ισχύ. Συνδυάζουν την νέα αρχιτεκτονική "Piledriver", η οποία αποτελεί εξέλιξη αυτής των Bulldozer. Πάμε όμως τώρα να ρίξουμε μια αναλυτικότερη ματιά στα features τους. Στο εσωτερικό τους έχουν ειδική μηχανή συμπίεσης δεδομένων, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο έναν dedicated hardware encoder για video προκειμένου το encoding να γίνεται γρήγορα και αποτελέσματικά. Ακόμη διαθέτουν και μια μονάδα Secure Asset Management εξασφαλίζοντας έτσι λιγότερο CPU overload και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας κατά την διάρκεια διαχείρισης με ''προστατευμένο'' περιεχόμενο.

Κλείνοντας, για εφαρμογές που απαιτούν την χρήση πολλών οθονών, οι AMD Embedded R-Series APUs υποστηρίζουν την σύνδεση σε έως τέσσερις ανεξάρτητες οθόνες.

[img_ALT=ΑMD Embedded R-Series APU: Παρουσιάστηκε η νέα πλατφόρμα]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/23564fba61a65aab2.png[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Ειμαι σε διλλημα να παω σε 3770k τωρα, η να περιμενω για PD. Απο την αλλη μετα θα σκεφτομαι να περιμενω λιγο ακομα για Haswell.

Decisions... :lol

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now