Neo106

Members
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Neo106

  1. Ευχαριστω για την απαντηση. Μπορεις να μου στειλεις σε pm τι να αγορασω με τη μεθοδο με 3m και plasti-dip? Με αυτον τον τροπο πιστευεις οτι θα κρατησει το χρωμα η θα φυγει κι αυτο με τον καιρο? Αν το κανω απευθειας με plasti-dip πανω στην επιφανεια, θα υπαρχει καποιο θεμα?Πχ να φυγει με τον καιρο...
  2. Για το υλικο δυστυχως δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος.Η ουσια ειναι οτι θελω απλως να το βαψω και να μη φυγει με τον καιρο. Βασικα το θεμα ειναι πως ειμαι παντελως ασχετως απο βαψιμο. Αν καταλαβα καλα πρεπει πρωτα να το περασω με ασταρι και κατοπιν τριψιμο με γυαλοχαρτο? Και μετα απο αυτο με καποια ηλεκτροστατικη βαψη σε σπρει? Μπορει καποιος να μου δωσει αναλυτικες οδηγιες ειτε εδω, ειτε σε pm?
  3. Εχω εδω και κανα εναμισι χρονο το παρακατω ποντικακι της coolermaster. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες, ωστοσο εχει αρχισει να ξεβαφει λιγο το plate απο αλουμινιο, και θελω να το βαψω μαυρο mat. Υπαρχει καποιο μελος απο Θεσσαλονικη που μπορει να μου το βαψει(εναντι πληρωμης φυσικα) η εστω καποια καθοδηγηση να το κανω μονος?Θα προτιμουσα το πρωτο, για να μην παιρνω υλικα για τοσο μικρη επιφανεια. Cooler Master Gaming » Products: Reaper
  4. Αν περασεις την official global η την ελληνικη miui το κινιτο μεταμορφωνεται, κι αυτο ισχυει για ολα τα xiaomi. Μειονεκτημα που πρεπει να κατσεις να ασχοληθεις αλλα το αποτελεσμα αποζημιωνει.
  5. Πολυ καλο review. Εχω την απλη εκδοση των Pitch και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Θα ηθελα να δοκιμασω και τα Pro αλλα η τιμη τους ειναι καπως τσιμπιμενη αν αναλογιστει κανεις οτι τα Pitch τα εβρισκες γυρω στα 25 ευρω.
  6. 4k@15fps για απολυτα σινεματικη εμπειρια!
  7. Ψιλοασχετο, ποια η εμπειρια σας με benq monitors? Απο θεμα αξιοπιστιας κυριως. Το σκεφτομαι σοβαρα για την αγορα ενος με freesync/144hz.
  8. Πολυ καλη υλοποιηση της ολης ιδεας, μπραβο!
  9. Συνηθως μετα τον πρωτο χρονο, οταν εχει παραγεμισει σαβουρα η registry.
  10. Ξερουμε αληθεια μεσω τι βυσματος θα τροφοδοτειται τετοιο περιεχομενο απο τριτες συσκευες? Το hdmi 2.0 μπορει να καλυψει σε bandwidth τις απαιτησεις του 8k?
  11. Αν το φορεσεις σε προστατευει απο... voodoo?
  12. Παιδια να σας ρωτησω κατι, για να μην ανοιγω νεο θεμα. Φτηνο μηχανικο keyboard, full size ομως-οχι compact, υπαρχει? Πχ σε καποιο κινεζικο brand υπαρχει κατι?Και αν ναι απο που? Γιατι βρηκα καποιες μαρκες πχ noppoo, rapoo, ducky(που ειναι και απο τα πιο γνωστα), αλλα οι τιμες τους στο ebay προσσεγιζουν η και ξεπερνουν τα επωνυμα! Εχετε καμια ιδεα?
  13. Asus Xonar Essence STX, που ειναι ομως PCI-E.Δεν βλεπω τετοια επιλογη στο poll, οποτε επελεξα PCI.
  14. Corsair K90 329487-corsair-vengeance-k90-gaming-keyboard.jpg
  15. Και αμα σου χτυπησει αυτος, κλαις με μαυρο δακρυ.
  16. Ενταξει ρε παιδια, παρτε ενα φτηνο controller και τελος, σιγα μη αναβαθμισουμε μονο γι αυτο.
  17. Αυτο ελειπε σε 2 χρονια να μην τα ειχαμε ολα αυτα διαθεσιμα. Καλυτερο νεο φυσικα το Sata Express, που και τωρα να το ειχαμε δε θα πηγαινε χαμενο, αφου το Sata III ηδη τερματιστηκε.
  18. Συγχαρητηρια και για το δευτερο giveaway. Αυτο το ποντικακι απο cmstorm πολυ θα ηθελα να το δουλεψω: CM Storm » Products: Sentinel Advance II
  19. Windows 7 64bit SP1, Adobe CS6 Suite, AutoCAD 2013, Avid, Foobar, azureus, firefox, avira, League of Legends, Vmware, MS Office 2010, google drive. Καλα μπανια σε ολους!