bloody.k

gtx 470 vs asus mars

Recommended Posts

λοιπον με ενα rma που εκανα πηρα μια 470 και σκεφτομαι να αντικαταστησω την μαρς,η οποια εχει αρχισει και μου την δινει με τον θορυβο που κανει,στο 24/7 pc οπου εκτος απο browsing παιζω κανα lol/bf3 σπανια/diablo 3 αρκετα.η πτωση των fps θα ειναι αισθητη σε αυτα τα παιχνιδια?προκειται να μειωθει ο θορυβος ή οι stock 470 ειναι σαν τις 480 σε θερμοκρασιες και σου περνουν τα αυτια?

Link to comment
Share on other sites

Αν clockάρει η 470 σου, η απώλεια επιδόσεων δεν θα είναι τραγική. Επίσης θα παίζεις και dx11 ΑΛΛΑ οι 470 είναι καυτές! Το stock cooler είναι αρκετά πολιτισμένο αλλά οι 90άρες έρχονται στο χαλαρό...

Link to comment
Share on other sites

αν μπορω να παιξω με 40+ fps τα παραπανω παιχνιδια με αξιοπρεπεστατα settings δεν εχω θεμα.εμενα με ενδιαφερει να μην κανει θορυβο η καρτα και ας παιζω με την υψηλοτερη θερμοκρασια που μπορει να λειτουργισει.

Link to comment
Share on other sites

Για τι ανάλυση μιλάς;

Θόρυβο καθόλου δεν παίζει να μην έχεις, απλά βγάλ' της τελείως το bracket και άσε το κανονικό fan profile. Μετά αν θέλεις, και έχεις πέσει σε χαμηλό VID κομμάτι, clockάρε όσο πάει με stock ρεύματα και λογικά θα παίζεις 87-90C με αρκετά αποδεκτό θόρυβο.

Link to comment
Share on other sites

Στα games που λες @1080p, μόνο στο BF3 ίσως χρειαστεί να κλείσεις κανένα μεγάλο FSAA - κατά τα άλλα η 470 είναι ακόμα αρκετά αμάσητη, μια χαρά θα είσαι ;)

Link to comment
Share on other sites

νταξει,δεν εχω και τρελες απαιτησεις απο τα γραφικα των games.απλα θελω να παιζω αξιοπρεπως και ουτισαλως εναν χρονο θα κρατισω την καρτα στο οποιο δεν προκειται να παιζω και πολυ.

Link to comment
Share on other sites

απλα για την ιστορια ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την καρτα,παιζω ολα τα παιχνιδια που θελω χωρις κανενα προβλημα στα 760mhz και το σημαντικοτερο χωρις το φουρφουρι της να μου παιρνει τα αυτια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now