Pastelidis.n.s.

Η ΒFG ανακοίνωσε το ΕΧ-1200 τροφοδοτικό !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2f4ef295a0.jpg[/WRAPLEFT]Η BFG η μεγαλύτερη εταιρεία της Βόρεις Αμερικής και επίσημος προμηθευτής της NVIDIA με 3D κάρτες γραφικών, τροφοδοτικά και High-Performance Phobos Gaming / Home Theater System ανακοίνωσε σήμερα το BFG EX-1200 το οποίο όπως θα δείτε παρακάτω είναι ένα νέο τροφοδοτικό με Frequency Conversion Technology (τεχνολογία μετατροπής της συχνότητας). Να αναφέρουμε ότι είναι ένα τροφοδοτικό το όποιο προσωμείωνει οποιουδήποτε μεγέθους τροφοδοτικό και έχει efficiency τουλάχιστον 80%.

Πιο αναλυτικά, αν ρίξουμε μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του BFG EX-1200 θα παρατηρήσουμε ότι έχει ισχύ 1200W αναπτύσσοντας σταθερή θερμοκρασία 40C και διαρέεται απο ρεύμα έντασης 98A έχοντας μία γραμμή τάσης 12V. Επιπλέον, διαθέτει ένα ξεχωριστό +5VSB το οποίο παρέχει καλύτερο effeciency όταν το τροφοδοτικό είναι σε αναμονή η απενεργοποιημένο. Επιπρόσθετα, είναι 80 Plus certified και υποστηρίζει 3-Way NVIDIA SLI, με αποτέλεσμα να είναι η τέλεια επιλογή για συστήματα υψηλής απόδοσης και για την χρησιμοποιήση πολλών καρτών γραφικών.

31a.jpg

''Οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν inefficient τροφοδοτικά τα οποία είναι εξαιρετικά αναποτελεσματικά όταν βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής ή όταν εκτελούν καθημερινές εργασίες γραφείου''. Αυτα ήταν τα λόγια του John Malley, ανώτερου διευθυντή μάρκετινγκ της BFG Technologies. ''H αποκλειστική Frequency Conversion Technology επιτρέπει το νέο EX-1200 να διατηρήσει τουλάχιστον το 80% efficiency ακόμη και αν στο σύστημα δεν τρέχουν 3D games. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι όταν το σύστημα βρίσκεται αδρανές το νέο EX-1200 χρησιμοποεί το 1/4 της ενέργειας που θα χρησιμοποιούσε εάν βρισκόταν σε full-load κατάσταση. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι το EX-1200 εξοικονομέι ενέργεια και συμβάλλει στο να έχουμε όσο γίνεται ένα πράσινο περιβάλλον.

Το BFG EX-1200 modular θα είναι διαθέσιμο στο Newegg.com από σήμερα 23 Μαρτίου 2009. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα του προϊόντος.

31c.jpg

Link to comment
Share on other sites

Θεριό φαίνεται :eek: Αλλά modular + τόσο πολύ Wattage, δεν θα "χάνει" λιγάκι ? :confused:

Πολύ ενδιαφέρον θα είχε να γινόταν round-up με όλα τα 1200άρια PSUs, συμπεριλαβανομένου και του hipro-tech !

Link to comment
Share on other sites

Θεριό φαίνεται :eek: Αλλά modular + τόσο πολύ Wattage, δεν θα "χάνει" λιγάκι ? :confused:

Πολύ ενδιαφέρον θα είχε να γινόταν round-up με όλα τα 1200άρια PSUs, συμπεριλαβανομένου και του hipro-tech !

Πολύ καλό θα ήταν αλλά αδύνατο για εδώ....Μόνο ο τζόνυ τα κάνει αυτά...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now