Pastelidis.n.s.

Τρία νέα τροφοδοτικά από την Thermaltake της σειράς Toughpower XT

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/5490abba582de1.jpg[/WRAPLEFT]H Thermaltake είναι μία από τις εταιρίες που τον τελέυταίο καιρό έχουν εντατικοποιήσει τις κινήσεις τους στην ανακοίνωση νέων προιόντων. Έτσι σήμερα έρχεται να μας ανακοινώσει τρία νέα τροφοδοτικά που θα ανήκουν στην οικογένεια Toughpower XT της Thermaltake.

Τα τρία νέα τροφοδοτικά της Thermaltake έρχονται σε μορφή modular και θα είναι διαθέσιμα σε 650W, 750W, 850W. Διαθέτουν three-position FanDelayCool κάτι που επιτρέπει, τον ανεμιστήρα των 140mm με τον οποίο είναι εξοπλισμένα, να λειτουργεί και μετέπειτα το κλείσιμο του υπολογιστή από τον χρήστη.

Έπίσης διαθέτει S.P.T. LEDs τα οποία δείχνουν αν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και θερμοκρασία. Τα επερχόμενα τροφοδοτικά θα είναι με πρότυπο ATX 12V 2.3 και σύφωνα πάντα με την Thermaltake θα έχουν effeciency 82% και έχουν πιστοποιήση για CrossFire.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορια σχετικά με τις τιμές των νέων τροφοδοτικών αλλά αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες στα ράφια των καταστημάτων.

Thermaltake_Toughpower_XT_banner_01.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now