Pastelidis.n.s.

OCZ to release new high-power Silencer PSU

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547d7a65cada11.jpg[/WRAPLEFT]Πληθώρα εταιρείων ανά τον κόσμο οι οποίες δίνουν το στίγμα τους από την CES ανακοινώνουν και προετοιμάζουν το ευρύ καταναλωτικό κοινό για τα προιόντα τα οποία θα λανσάρουν τους επόμενους μήνες.

Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η OCZ η οποία ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα νέο psu το οποίο θα ανήκει στην σειρά high-end Silencer της OCZ και θα έχει την ισχύ των 910W. Συγκεκριμένα το νέο τροφοδοτικό της OCZ έχει μονή γραμμή με τάση 12V και την ένταση του ρεύματος στα 74Α για να υποστηρίζει Crossfire και SLI.

Είναι εξοπλισμένο με έναν ανεμιστήρα των 80mm και έχει efficiency 85%. Έρχεται με 5 χρόνια εγγύηση και η τιμή του ανέρχεται στα 199$.

OCZ_PC_P&C_Silencer_910W_PSU_01.jpg

Link to comment
Share on other sites

Silencer με... 80ρη ανεμιστηρα? :que:... :loveliness:..

Γιατι δεν σου γεμιζει το ματι ? το δικο μοθ 80αρη εχει και δεν ακουγεται καθολου...πιο πολυ ακουγεται ο ψοφιος coolermaster 120αρης παρα το φανακι του psu...:que:...

Link to comment
Share on other sites

Για να τον βαλανε κατι παραπανω θα ξερουν απο μενα, απλα προσπαθω να σκεφτω πώς θα ψυχεται αυτο το 'εργοστασιο παραγωγης ενεργειας' 910W με εναν low rpm 80ρη fan... :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now