zen3

PC μέχρι 350 ευρώ - υπάρχει οθόνη, τροφοδοτικό, κουτί

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να μου προτείνετε μια σύνθεση που να μην ξεπερνάει τα 350 ευρώ. Υπάρχει οθόνη και κουτί. Τώρα για το τροφοδοτικό, μπορεί να μεταφερθεί από παλιό υπολογιστή αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα είναι αποδοτικό/σηκώνει τα νέα πράγματα.

Συνοπτικά, το pc θα είναι για φοιτητή (5 χρόνια σχολή), θα παίζει αρκετά παιχνίδια και θα βλέπει κάμποσες ταινίες. Σίγουρα με 350 δεν κάνεις το super gaming rig αλλά πιστεύω όλο και κάτι θα γίνει. Θα προτιμούσαμε να μας προτείνετε μηχάνημα που να δέχεται αναβαθμίσεις (με intel επεξεργαστή :o.. :D).

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

τωρα με intel δεν εχω ψαξει τι παιζει αλλα εχω φτιαξει σε πολους φιλους μου συστημα με 300ε amd liano a8 8gb ram κουτι φτηνο τις πλακας σκληρο 500αρι psu 400w και γενικα κομπλε κουτι βγαινει στα 300 και παιζει και μια χαρα παιχνιδια οπως skyrim lol mw3!με intel θα θες και καμια καρτουλα να δεις ασπρη μερα!

Link to comment
Share on other sites

[ATTACH][ATTACH]7606[/ATTACH][/ATTACH] Λοιπον το πρωτο το εiχω φτιαξει και ειχε βγει στα 318 χωρις σκληρο και το 2ο ειναι οτι βρηκα τωρα σε οτι ποιο low τιμη.αν εχεις τιποτα δικο σου οπως κουτι πχ βγαζεις πραγματα.ακομα καλητερα θα μπορεις να περιμενεις οπως λεει ο αρκας να βγουν οι trinity που ειναι πολυ ποιο καλοι στα παιχνιδια αλλα λογικα ισως το κοστος να παει +40e περιπου γιατι ειναι ποιο ακριβοι και αυτοι και νομιζω και οι μητρικες! p.s κατι μαλ@$%ια εκανα με τις φωτο και ειναι αναποδα!

amd.gif

amd.gif

amd.gif

amd2.gif

amd.gif.12d596f71d2219884b94b5fdab4ddf12

amd2.gif.2ff0948b2faf7480bae0a81d8687aa5

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι ο ενδιαφερόμενος θέλει να μείνει στα 300 ευρώ, αλλά αν τώρα για 40 ευρώ δει αρκετά μεγάλη διαφορά στην απόδοση νομίζω θα τα δώσει. Λογικά, δε θα πεσουν οι τιμές των παλιών μοντέλων όταν βγουν στην αγορά οι Trinity; Και 1 του Οκτώβρη αναμένονται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας, και εσένα, Haloed, για την σύνθεση.

Link to comment
Share on other sites

κοιτα το θετικο ειναι οτι εχεις κουτι και psu αρα εισαι -50ε απο αυτο που σου εδειξα.μετα μπορεις να τα βρεις αυτα σε αλλα καταστηματα ποιο φτηνα αν ψαξεις στο skroutz.οσο για τους trinity απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα που λενε τα παιδια θα ειναι καλυτεροι το κατα ποσο πρεπει να περιμενεις να βγουν η να σου πει καποιος που ξερει αν την διαφορα την νιωσει ο χρηστης!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now